search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:12
MENU CLOSE

Μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην περιοχή της εκκενωθείσας κατάληψης Terra Incognita

17.10.2020 09:08
Μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην περιοχή της εκκενωθείσας κατάληψης Terra Incognita - Media

 

Επίθεση με μολότοφ δέχτηκε γύρω στη μιάμιση τα ξημερώματα διμοιρία των ΜΑΤ, που βρισκόταν στην περιοχή της εκκενωθείσας κατάληψης «Terra Incognita» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ομάδα αγνώστων κινήθηκε προς τους αστυνομικούς και πέταξε τέσσερις βόμβες μολότοφ, μία εκ των οποίων προκάλεσε μικρές φορές σε σταθμευμένο ΙΧ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε έξι προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν στην περιοχή και κρίθηκαν ύποπτα. Σε βάρος τους δεν προέκυψε κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο και οι έξι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

H κατάληψη Terra Incognita, σε κτήριο ιδιοκτησίας του ΑΠΘ, στην περιοχή των οδών Ολύμπου και Τάσκου Παπαγεωργίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είχε εκκενωθεί τον περασμένο Αύγουστο. Το κτήριο τελούσε υπό κατάληψη από τον Φεβρουάριο του 2004.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:11