search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:54
MENU CLOSE

Μητροπολίτης για κορωνοϊό: Έτρεξαν να πνίξουν την Γιαμαρέλλου επειδή είπε την αλήθεια για τη θεία κοινωνία (Video)

18.10.2020 11:05
Μητροπολίτης για κορωνοϊό: Έτρεξαν να πνίξουν την Γιαμαρέλλου επειδή είπε την αλήθεια για τη θεία κοινωνία (Video) - Media

 

Στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότεροι πιστοί απ’ ό,τι σε άλλες χώρες, γι αυτό έχουμε λιγότερους θανάτους, αποφάνθηκε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος.

Κατά το κυριακάτικο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον κορωνοϊό, καλώντας τους πιστούς να κοινωνήσουν από την ίδια λαβίδα «γιατί το πιστεύετε ότι εκεί είναι το σώμα και το αίμα του Κυρίου» και προέτρεψε όσους πιστεύουν ότι δεν είναι σώμα κι αίμα Χριστού να μην πλησιάζουν, να μην έρχονται».

Υποστήριξε την Ελένη Γιαμαρέλου «η οποία βγήκε την Εβδομάδα της Διακαινησίμου κι έτρεξαν να την πνίξουν γιατί, γιατί έλεγε την αλήθεια. Η χώρα μας έχει κατακλυστεί από το ψέμα. Κι άλλα ο Θεός θα επιτρέψει δεινά».

Το κήρυγμα ξεκινά στο 2:18 του ακόλουθου βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:53