search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:24
MENU CLOSE

Κρούσμα κορωνοϊού σε σχολείο του Ηρακλείου

18.10.2020 16:32
Κρούσμα κορωνοϊού σε σχολείο του Ηρακλείου - Media

 

Ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού σε σχολείο εντοπίστηκε στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μία μαθήτρια του 2ου λυκείου Ηρακλείου διαγνώστηκε θετική στον ιό. Οι γονείς της ενημέρωσαν το σχολείο με την διεύθυνση να ενημερώνει με τη σειρά της την Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση αλλά και τις υγειονομικές αρχές.

Άμεσα ξεκίνησαν οι διαδικασίες ιχνηλάτησης των επαφών της μαθήτριας από τον ΕΟΔΥ.

«Έχουμε ένα βεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθήτρια της β’ λυκείου στο 2ο ΓΕΛ. Ήδη είμαστε σε διαδικασία προκειμένου να βγει μία απόφαση στο αν θα κλείσει το τμήμα ή όχι. Περιμένουμε την εισήγηση του διευθυντή δημόσιας υγείας, κ. Λουμπούνη», ανέφερε μιλώντας στο cretapost ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου, Γιάννης Καραγιαννίδης ενώ πρόσθεσε πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ιχνηλάτησης στο σχολείο.

Η μαθήτρια είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μαζί με την οικογένειά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κρούσμα είναι το τρίτο συνολικά σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την αρχή της σχολικής χρονιάς μέχρι και σήμερα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23