search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:48
MENU CLOSE

«Παραπολιτικά»: Ε, όχι και την ανίκανη Διαμαντοπούλου για τον ΟΟΣΑ!

19.10.2020 05:37
«Παραπολιτικά»: Ε, όχι και την ανίκανη Διαμαντοπούλου για τον ΟΟΣΑ!  - Media

 

«E, όχι και την ανίκανη Διαμαντοπούλου». Αυτός είναι ο τίτλος στη στήλη «Πολιτικός καφές» του εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη ο οποίος ασκεί κριτική στην απόφαση Μητσοτάκη να προτείνει την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου για την ηγεσία του ΟΟΣΑ.

Ο Κουρτάκης επικαλείται για την κριτική του, τα αρνητικά σχόλια και τις έντονες.. αντιδράσεις που προκαλεί, όπως λέει, η πρόταση Μητσοτάκη στο εσωτερικό της ΝΔ. Μάλιστα αναφέρει ότι «οι Νεοδημοκράτες δύσκολα μπορουν να χωνέψουν ότι η συγκεκριμενη κυρία ειναι ικανότερη πλειάδας στελεχων της Παράταξης. Και ακόμη πιο δύσκολα μπορουν να δεχτούν ότι έπρεπε πάση θυσια να βολευτει η εν λόγω αποτυχημένη πολιτικός»

Ο εκδότης των «Παραπολιτικών» θεωρεί ότι η πρόταση για Διαμαντοπούλου είναι προσπάθεια βολέματος αν ληφθεί υπ’ οψιν η πληροφορία που την ήθελε να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των προσώπων που σκεφτόταν ο πρωθυπουργός για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Πηγή: zoornalistas.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:48