search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:51
MENU CLOSE

Κουκάκι: Ανατροπή στην υπόθεση του 42χρονου για τρομοκρατία – Δεν ήταν δική του η προκήρυξη της «ΟΛΑ»

19.10.2020 05:55
Κουκάκι: Ανατροπή στην υπόθεση του 42χρονου για τρομοκρατία - Δεν ήταν δική του η προκήρυξη της «ΟΛΑ» - Media

 

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση σύλληψης του 42χρονου στο Κουκάκι, με κατηγορίες για τρομοκρατία.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας το OPEN TV, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών που εξετάζει όσα βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμα του συλληφθέντος, κατέληξε στο συμπέρασμα πως η προκήρυξη που είχε βρεθεί εκεί, δεν είχε γραφτεί από τον 42χρονο αλλά την είχε κατεβάσει από ένα site του αντιεξουσιαστικού χώρου όταν είχε δημοσιευθεί σε αυτό.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη ανήκε στην Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών και αφορούσε σε επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ

Να σημειωθεί ότι ο 42χρονος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, ενώ οι άλλοι δύο συλληφθέντες της υπόθεσης αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Οι κατηγορούμενοι, που πιθανολογείται ότι είχαν δεσμούς με την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει προς το παρόν κάτι που να αποδεικνύει κάποια σχέση, οδηγήθηκαν την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου ενώπιον του εισαγγελέα. 

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, σε αποθήκη επί της οδού Αν. Ζίννη αρ. 16 στο Κουκάκι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 κυλινδρικές φύσιγγες εκρηκτικής ύλης, έκαστη βάρους περίπου 1.600 gr. (αμμωνίτιδα), 14 κοινοί πυροκροτητές, 2 ηλεκτρικοί πυροκροτητές, 2 πυροκροτητές Nonel, 1 κοινός πυροκροτητής που έχει μετατραπεί σε ηλεκτρικό, πλήθος φυσιγγίων πολεμικού τυφεκίου (Kalashnikov).

Πηγή: ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:51