search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Δίκη Χρυσής Αυγής -Καμπαγιάννης: Δικαίωσε τον τίτλο της ως «εισαγγελέας υπεράσπισης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης»

19.10.2020 09:40
Δίκη Χρυσής Αυγής -Καμπαγιάννης: Δικαίωσε τον τίτλο της ως «εισαγγελέας υπεράσπισης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης» - Media

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του συνήγορου των Αιγυπτίων ψαράδων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Θανάση Καμπαγιάννη, στην πρόταση της εισαγγελέως που ζήτησε αναστολή των ποινών για όλους τους καταδικασθέντες πλην του Γιώργου Ρουπακιά.

Ο ίδιος είχε προειδοποιήσει ότι τυχόν αναστολή των ποινών θα ακυρώσει την ιστορική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου- σχολιάζοντας την εισαγγελική πρόταση, τόνισε:

«Δικαίωσε τον τίτλο της: Εισαγγελέας υπεράσπισης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Αναστολή για όλους πλην του Ρουπακιά. Πρόταση-όνειδος για την Εισαγγελία της χώρας.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:09