search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:24
MENU CLOSE

Η Αντέλ έριξε τη «βόμβα»: Θα είναι οικοδέσποινα του επόμενου SNL

19.10.2020 13:43
Η Αντέλ έριξε τη «βόμβα»: Θα είναι οικοδέσποινα του επόμενου SNL - Media

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βρετανίδα καλλιτέχνις, Αντέλ ταξιδεύει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συμμετέχει στην σατιρική εκπομπή SNL.
Όπως μας θυμίζει η ίδια, πρώτη φορά πήρε την… κρυάδα της μακροβιότερης σατιρικής εκπομπής των ΗΠΑ (φέτος στην 46η σεζόν) το 2008. Και τότε, το επεισόδιο προβλήθηκε πριν τις προεδρικές εκλογές στις οποίες ο Μπαράκ Ομπάμα εκλεγόταν για πρώτη φορά πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά όμως η Αντέλ -με εκπληκτικά ανανεωμένη εμφάνιση – αναλαμβάνει οικοδέσποινα του SNL για τη βραδιά, κάτι που σημαίνει πιο αυξημένα καθήκοντα και πιθανότατα συμμετοχή σε ορισμένα από τα σατιρικά σκετς της εκπομπής.

Η ανάρτηση της Αντέλ για το SNL

«Ναι γαμώτο, είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι’ αυτό! Και απόλυτα τρομοκρατημένη! Η πρώτη μου φορά ως οικοδέσποινα τόσο για το SNL, όσο και για οτιδήποτε άλλο!! Πάντα ήθελα να το κάνω σαν κάτι έκτακτο, ώστε να αφοσιωθώ με όλο μου το είναι σε αυτό, αλλά ο χρόνος δεν ήταν ποτέ ο κατάλληλος» έγραψε η ίδια η Αντέλ στο Instagram, ανακοινώνοντας το γεγονός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloooooody hellllll I’m so excited about this!! And also absolutely terrified! My first ever hosting gig and for SNL of all things!!!! I’ve always wanted to do it as a stand alone moment, so that I could roll up my sleeves and fully throw myself into it, but the time has never been right. But if there was ever a time for any of us to jump head first into the deep end with our eyes closed and hope for the best it’s 2020 right? Itll be almost 12 years to the day that I first appeared on the show, during an election…which went on to break my career in America, so it feels full circle and I just couldn’t possibly say no! I am besides myself that H.E.R will be the musical guest!! I love her SO much I can’t wait to melt into a flaming hot mess when she performs, then confuse myself while I laugh my arse off in between it all. See you next week

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

«Θα είναι σχεδόν 12 χρόνια από την ημέρα που εμφανίστηκα πρώτη φορά στην εκπομπή, κατά τη διάρκεια μιας εκλογικής αναμέτρησης… μια εμφάνιση που ξεκίνησε την καριέρα μου στην Αμερική, οπότε τα συναισθήματα είναι έντονα και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ!» συνεχίζει η Αντέλ στην αναρτησή της. Εκτός από την Αντέλ, ως μουσική καλεσμένη στο SNL θα εμφανιστεί η H.E.R., μια καλλιτέχνη που η Βρετανή δηλώνει πως αγαπά «τόσο πολύ»!

Το SNL επέστρεψε στις ζωντανές μεταδόσεις

Το SNL επανήλθε στις live αναμεταδόσεις έπειτα από την ανάπαυλα του καλοκαιριού και μια σειρά από μαγνητοσκοπημένα βίντεο λόγω Covid, από τον Απρίλιο του 2020 και έπειτα. Στην πρώτη εκπομπή το ντεμπούτο του στο SNL, υποδυόμενος τον Τζο Μπάιντεν έκανε ο Τζιμ Κάρεϊ. Ο κωμικός ηθοποιός απάντησε στο πλατό τον βετεράνο στην μίμηση του Ντόναλντ Τραμπ για το SNL, Άλεκ Μπάλντουιν.

Το εισαγωγικό βίντεο του SNL για την χθεσινή εκπομπή σατίρισε την επιλογή των δύο υποψηφίων, αντί να βρεθούν σε ένα δεύτερο ντιμπέιτ, να εμφανιστούν ταυτόχρονα σε δύο ξεχωριστές πολιτικές εκπομπές.


Πηγή: iefimerida.gr
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:21