19/01/2021 04:33:32

Παιδάκι ενός έτους πέφτει στην πισίνα με το μπουφάν και τα παπούτσια – Το έριξε η δασκάλα κολύμβησης (Video)

Παιδάκι ενός έτους πέφτει στην πισίνα με το μπουφάν και τα παπούτσια – Το έριξε η δασκάλα κολύμβησης (Video) - Media

 

Η δασκάλα κολύμβησης που το όνομα της είναι Σάνον, είναι της άποψης «εάν δεν πάθει δε θα μάθει». Για το λόγο αυτό έριξε μέσα στην πισίνα ένα παιδάκι ενός έτους ντυμένο με το μπουφάν και τα παπούτσια του προκειμένου να μάθει να επιβιώσει στο νερό εάν κατά λάθος πέσει μέσα ενώ φοράει τα ρούχα του. 
Και όμως το μωράκι δεν τρομοκρατείται και όχι μόνο αυτό αλλά με χαρακτηριστική άνεση κάνει «απλωτές» (παρά το βάρος από το βρεγμένο μπουφάν) και κρατάει το κεφαλάκι του συνεχώς έξω από το νερό και αναπνέει. Φυσικά η δασκάλα όλη αυτήν την ώρα είναι δίπλα του έτοιμη να επέμβει εάν χρειαστεί. 
Η ίδια ανέβασε το βίντεο στο tik tok και αμέσως έγινε viral. Και αρχικά το βίντεο μπορεί να σοκάρει πρόκειται όμως για μια μέθοδο που οι δάσκαλοι κολύμβησης χρησιμοποιούν πολύ στις ΗΠΑ. Η τεχνική ονομάζεται «roll over breathing» και απαιτεί πολλούς μήνες εξάσκησης, αλλά στο τέλος οι γονείς είναι σίγουροι πως στην κακιά στιγμή (δηλαδή εάν εκείνο πέσει σε μια πισίνα και δεν το καταλάβουν) το παιδί τους θα καταφέρει να επιβιώσει. 
 

@whynot0818

1yo coat, shoes, regular diaper. What if you never heard your child cry again bc you didn’t prepare them with ##aquaticsurvival ##swimlessons

♬ original sound - SQO

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.