search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:38
MENU CLOSE

Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος συγκρίνει τον εαυτό της με τη Μέγκαν Μαρκλ: «Πάντα ο στόχος είναι οι γυναίκες»

19.10.2020 14:54
Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος συγκρίνει τον εαυτό της με τη Μέγκαν Μαρκλ: «Πάντα ο στόχος είναι οι γυναίκες» - Media

 

Με τη Γουόλις Σίμπσον, τη σύζυγο του πρώην Βρετανού βασιλιά Εδουάρδου, αλλά και τη Μέγκαν Μαρκλ συνέκρινε τον εαυτό της η πρώην ερωμένη του τέως βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, λέγοντας ότι αυτή κατηγορείται για την πτώση του.

Η 56χρονη Κορίνα τσου Σάιν Βιτγκενστάιν, που ζει στο Λονδίνο, είχε σχέση με τον 82χρονο βασιλιά Χουάν Κάρλος από το 2004 έως το 2009. Συνέπεια του σκανδάλου που έπληξε την Ισπανία ήταν ο πρώην βασιλιάς να εγκαταλείψει την πατρίδα του τον Αύγουστο, μετά από κατηγορίες ότι έλαβε εκατομμύρια ευρώ από τον αείμνηστο βασιλιά Αμπντουλάχ της Σαουδικής Αραβίας.

Η σύγκριση με τη Μέγκαν Μαρκλ και τη Γουόλις Σίμπσον

Σε συνέντευξή της στην The Telegraph, η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος αναρωτήθηκε γιατί η «εχθρότητα διοχετεύεται πάντα προς την γυναίκα». Μάλιστα, συνέκρινε τον εαυτό της με τη Γουόλις Σίμπσον, την Αμερικανίδα socialite που προκάλεσε διαμάχη όταν παντρεύτηκε τον δούκα του Γουίνδσορ, τον πρώην Βρετανό βασιλιά Εδουάρδο 8o, αλλά και τη Μέγκαν Μαρκλ.

«Υπάρχει μια τάση πως όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να ελέγξουν έναν ισχυρό άνδρα, τότε να καταστρέφουν το αντικείμενο της αγάπης του», είπε στην εφημερίδα. «Αυτή η τάση σώζεται μέχρι σήμερα. Μπορείτε ακόμη να το δείτε με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι. Η εχθρότητα πάντα στοχεύει τη γυναίκα: Ο δύστυχος ο άνδρας είναι ένα ανίσχυρο πλάσμα που έχει χειραγωγηθεί τρομερά και η γυναίκα είναι αυτή που έχει βυθίσει τη χώρα σε μια τεράστια κρίση».

Η σχέση της Κορίνα με τον τότε βασιλιά της Ισπανίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας το 2012, όταν έσπασε τον γοφό του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σαφάρι στην Μποτσουάνα, στο οποίο τον συνόδευε. Μιλώντας για το ταξίδι τότε, η Κορίνα δήλωσε σε συνέντευξή της στο BBC τον Αύγουστο: «Δεν ήθελα να πάω σε εκείνο το ταξίδι. Ένιωσα ότι ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος ήθελε να με κάνει να γυρίσω σε εκείνον και δεν ήθελα να του δώσω μια ψευδή εντύπωση. Θα μπορούσα να πω ότι είχα προαισθήματα γι’ αυτό το ταξίδι».
Κατέληξε στο συμπέρασμα πως το τσίρκο των μέσων ενημέρωσης που ακολούθησε ήταν συντονισμένο από το βασιλικό κατεστημένο, το οποίο ήθελε να «επιταχύνει την παραίτηση» και να τη βγάλει εκτός κάδρου.

«Από τη στιγμή που επέστρεψα από αυτό το ταξίδι, ήμουν υπό πλήρη παρακολούθηση», δήλωσε η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος στο BBC. «Αυτή ήταν η αρχή μιας εκστρατείας για να με κάνουν τη νέα Γουόλις Σίμπσον, τη λαίδη Μάκμπεθ, τον κακό χαρακτήρα που παραπλάνησε αυτό τον υπέροχο άνθρωπο και οδήγησε την χώρα σε μια μεγάλη οικονομική κρίση».

Οι απειλές για τη ζωή της

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας άρχισαν να την παρενοχλούν και πως δέχτηκε μια ανώνυμη απειλή ότι υπάρχουν «πολλές σήραγγες μεταξύ Μονακό και Νίκαιας» -μια αναφορά στο μοιραίο αυτοκινητικό δυστύχημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Μετά το ταξίδι στην Μποτσουάνα, είπε πως ο Χουάν Κάρλος «της έδωσε» 65 εκατομμύρια ευρώ από τύψεις για την «έντονη πίεση» που υπέστη αλλά και ως έκφραση της αγάπης του. Αυτή η μαζική μεταφορά χρημάτων αποτελεί πλέον αντικείμενο ελβετικής έρευνας.

Ο πρώην βασιλιάς, που παραιτήθηκε το 2014, βρίσκεται υπό έρευνα από το ανώτατο δικαστήριο της Ισπανίας για διαφθορά, εξαιτίας μιας πληρωμής 100 εκατομμυρίων δολαρίων από τον αείμνηστο βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας. Τώρα, πλέον, ο Χουάν Κάρλος έχει φύγει από τη χώρα του και μένει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Άμπου Ντάμπι.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:38