06/03/2021 19:24:45

Καρέ καρέ η εισβολή σπείρας κλεφτών σε σπίτι – Έκλεψαν ακόμη και τα... κουτάβια (Video)

Καρέ καρέ η εισβολή σπείρας κλεφτών σε σπίτι – Έκλεψαν ακόμη και τα... κουτάβια (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε κατοικία στο Λίβερπουλ και το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού. Όπως φαίνεται καθαρά ένας από τους κακοποιούς παίρνει μια μεγάλη πέτρα και την πετάει στη τζαμένια είσοδο της οικείας. 
Το τζάμι γίνεται θρύψαλά και οι κλέφτες μπαίνουν μέσα στο σπίτι. Σε λίγα λεπτά σηκώνουν τα πάντα. Δεν αφήνουν γωνιά του σπιτιού που να μην ανακατέψουν. Οι κλέφτες πήραν ότι βρήκαν ακόμη και τα 6 κουτάβια που είχε το ζευγάρι στο σπίτι του. 
Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, οι κλέφτες δεν έφυγαν όπως ήρθαν αλλά έκλεψαν και το σταθμευμένο αυτοκίνητο του ζευγαριού και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία του Λίβερπουλ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο και ζητά από όποιον γνωρίζει το παραμικρό να την ενημερώσει. 
Την ίδια στιγμή η οικογένεια δίνει αμοιβή 5.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει κάτι να τους ενημερώσει για τα κουτάβια. Τρία από αυτά τα βρήκαν σε ερημική τοποθεσία και ψάχνουν τα άλλα τρία.  
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.