26/11/2020 00:03:46

Κουρουμπλής: Πριν ορκιστεί εκ νέου βουλευτής σαρώνει τα κανάλια και τα ραδιόφωνα!

Κουρουμπλής: Πριν ορκιστεί εκ νέου βουλευτής σαρώνει τα κανάλια και τα ραδιόφωνα!  - Media

 

Μπορεί ακόμη να χρειάζονται δύο μήνες έως ότου επικυρωθεί η απόφαση του Εκλογοδικείου για αλλαγή φρουράς στην τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών, όμως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ήδη προετοιμάζει την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο πρώην υπουργός, που περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση για να ορκιστεί βουλευτής στη θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου -αφού τον κέρδισε στην επανακαταμέτρηση των σταυρών- έχει ήδη αρχίσει τις πολιτικές παρεμβάσεις. Από τη μέρα που υπήρξε το δημοσίευμα ότι επιστρέφει στη Βουλή, έχει ήδη βγει σε τηλεόρασεις και ραδιόφωνα ενώ ξεκίνησε και η αρθρογραφία του. 

Μάλιστα, κάποιες εξ αυτών έχουν και εσωκομματικό άρωμα, καθώς ο Κουρουμπλής ζητεί «νέα φυγή προς τα εμπρός» για τον ΣΥΡΙΖΑ, φέρνοντας στο προσκήνιο το αίτημα συμπόρευσης του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ -που το τελευταίο διάστημα αρκετοί στην Κουμουνδούρου έχουν ξεχάσει, ενώ πολλές είναι οι φορές που θυμίζει τον παλιό του εαυτό, αφού βγαίνει στα κανάλια και τσακώνεται με τους συνομιλητές του. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.