06/12/2020 00:34:56

Επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ: Συνεχίζεται η πίστωση σε 28.401 δικαιούχους

Επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ: Συνεχίζεται η πίστωση σε 28.401 δικαιούχους - Media

 

Συνεχίζεται από χθες να πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς 28.401 δικαιούχων του 3ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού ύψους 371,5 εκατ. ευρώ

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων που έχουν λάβει την Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ μέχρι σήμερα ανέρχεται σε 71.184, στους οποίους έχει καταβληθεί άμεση χρηματοδοτική ενίσχυση συνολικού ύψους 625,3 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τις ψηφιακές συντάξεις αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται πιλοτικά μόνο σε δύο από τις δέκα κατηγορίες συντάξεων. Οι υπόλοιποι δικαιούχοι θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετό χρόνο για να μπορέσουν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα.

Από τις 23 έως τις 29 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα αναδρομικά συνταξιούχων σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών

Για τους συνταξιούχους που δουν κάποιο λάθος στο ποσό των αναδρομικών που περιμένουν μπορούν μέσω του e-ΕΦΚΑ να ελέγχουν το ακριβές ποσό που δικαιούνται.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.