search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12
MENU CLOSE

Πέθανε ο γιος του Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Το αυτοάνοσο, η μάχη με τον καρκίνο και οι μεταμοσχεύσεις

20.10.2020 09:47
Πέθανε ο γιος του Ρόμπερτ Ρέντφορντ - Το αυτοάνοσο, η μάχη με τον καρκίνο και οι μεταμοσχεύσεις  - Media

 

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών άφησε ο Τζέιμς Ρέντφορντ, γιος του θρύλου του κινηματογράφου Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του, ο θάνατός του οφείλεται σε καρκίνο των χοληφόρων πόρων στο ήπαρ, ο οποίος διαγνώστηκε ενώ ήταν σε αναμονή για μεταμόσχευση τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Τζέιμς Ρέντφορντ έδινε μάχη για σχεδόν 30 χρόνια, ενάντια στην Πρωτογενή Σκληρυντική Χολαγγειίτιδα, μια σπάνια αυτοάνοση νόσο που επηρεάζει το ήπαρ,

«Η θλίψη είναι ανυπολόγιστη με την απώλεια ενός παιδιού. Ο Τζέιμι ήταν ένας στοργικός γιος, σύζυγος και πατέρας. Η κληρονομιά του ζει μέσα από τα παιδιά του, την τέχνη, τις ταινίες και το αληθινό πάθος για τη συντήρηση και το περιβάλλον», ανέφερε εκπρόσωπος του 84χρονου Ρόμπερτ Ρέντφορντ

«Ο Τζέιμι πέθανε σήμερα. Είμαστε λυπημένοι. Έζησε μια όμορφη, εντυπωσιακή ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς. Θα λείψει πολύ. Ως σύζυγός του επί 32 χρόνια, είμαι πολύ ευγνώμων για τα δύο εντυπωσιακά παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία 2 χρόνια» έγραψε η σύζυγός του. 

Η μάχη του Τζέιμς Ρέντφορντ είχε ξεκινήσει από την παιδική ηλικία, ενώ το 1993 υποβλήθηκε σε δύο μεταμοσχεύσεις ήπατος.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12