search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:15
MENU CLOSE

Επικό πάρτι στην Ελλάδα των 90s: Η Κέιτ Μος με τον Βασίλειο Κωστέτσο, τον Σάκη Ρουβά και τον Ηλία Ψινάκη (Photos)

20.10.2020 14:11
Επικό πάρτι στην Ελλάδα των 90s: Η Κέιτ Μος με τον Βασίλειο Κωστέτσο, τον Σάκη Ρουβά και τον Ηλία Ψινάκη (Photos) - Media

 

Με νοσταλγική διάθεση, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέτρεξε σε στιγμές από το παρελθόν και τα ένδοξα 90s, μια «χρυσή» περίοδος για την ελληνική μόδα και το εγχώριο star system.

Ο γνωστός σχεδιαστής έχει συνεργαστεί με πολλά εμβληματικά supermodels, όπως οι Ναόμι Κάμπελ, Κλόντια Σίφερ και Λίντα Εβαντζελίστα, ενώ στην τελευταία ανάρτησή του μας θύμισε μια ακόμα αγαπημένη μούσα του, την iconic Κέιτ Μος.

Η Βρετανίδα σταρ του μόντελινγκ είχε συνεργαστεί με τον Βασίλειο Κωστέτσο στα 90s, για ένα extravagant fashion show, ενώ στη συνέχεια είχε γιορτάσει μαζί του τα γενέθλιά του.

Ο σχεδιαστής δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα από το over-the-top πάρτι birthday party. Ανάμεσα στους καλεσμένους, μάλιστα, εντοπίζουμε και τους Ηλία Ψινάκη και Σάκη Ρουβά -στην αρχή τότε της καριέρα του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday flashback!Remembering the 90’s Golden Times! Όταν το Διεθνείς Jet Set διασκέδαζε ανάμεσα μας….στο απόγειο της μυθικής καριέρας τους! Η Μυθική Ανεπανάληπτη Καλλονή Supermodel Kate Moss καλεσμένη μου γιορτάζοντας τα γενέθλια μου σε ένα μυθικό πάρτυ στον Μαραθωνα μας μετα απο ένα ιστορικο πλέον fashion show Μια Άλλη Ελλάδα…ονειρευόμουν απο μικρό παιδί!… Μια άλλη Ελλάδα στην αισθητική την μόδα το glamour προσπάθησα να δημιουργήσω…. Λυπάμαι για την τροπή που πήρε…& επικρατούν πρότυπα τριτοκλασάτα που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα απολύτως….στην Χώρα της Αισθητικής & του Πολιτισμού…! #supermodel #icon #legend @katemossagency #katemoss #fashionshow #party #marathonas #marathonasbeach #sakisrouvas #iliaspsinakis @sakisrouvas @iliaspsinakis @kazanidisg @paulakaraiskos @appletv @barbarakopple @briangrazer @realronhoward

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) στις

«Monday flashback! Remembering the 90’s golden times! Όταν το διεθνές jet set διασκέδαζε ανάμεσα μας… στο απόγειο της μυθικής καριέρας τους! Η μυθική ανεπανάληπτη καλλονή supermodel Kate Moss καλεσμένη μου, γιορτάζοντας τα γενέθλια μου σε ένα μυθικό πάρτι στον Μαραθώνα μας, μετά από ένα ιστορικό πλέον fashion show. Μια άλλη Ελλάδα… ονειρευόμουν από μικρό παιδί! Μια άλλη Ελλάδα στην αισθητική τη μόδα το glamour προσπάθησα να δημιουργήσω… Λυπάμαι για την τροπή που πήρε και επικρατούν πρότυπα τριτοκλασάτα που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα απολύτως στη χώρα της αισθητικής και του πολιτισμού…» γράφει ο Βασίλειος Κωστέτσος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δινοντας στην Ελλάδα την λάμψη το glamorous που της αξίζει! Περνώντας όλο το διεθνές jet set των Supermodels Η Σουπερστάρ Kate Moss χορεύοντας υπό τους ήχους Ελληνικής μουσικής στο πάρτυ μου μετά την ιστορική συμμετοχή της στο Fashion Show μου στον Τύμβο του Μαραθώνα #supermodel #icon #legend @katemossagency #greece #party #marathon #singer @sakisrouvas @kazanidisg @polakostetsou #throwback #90s @appletv @barbarakopple @briangrazer @realronhoward

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) στις

 

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:15