search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:47
MENU CLOSE

«Σκάσε ηλίθια» είπε στη γυναίκα του και εκείνη του άστραψε ένα χαστούκι μέσα στο αεροπλάνο (Video)

20.10.2020 14:25
«Σκάσε ηλίθια» είπε στη γυναίκα του και εκείνη του άστραψε ένα χαστούκι μέσα στο αεροπλάνο (Video)  - Media

 

Η πτήση του αεροπλάνου από το Μάντσεστερ προς την Τενερίφη ήταν αρκετά επεισοδιακή. Μέσα στο σκάφος μπήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας με τη σύζυγο του ο οποίος δεν φορούσε μάσκα και ο οποίος πήγε και κάθισε στη θέση του. 
Εντελώς ξαφνικά και πριν το αεροπλάνο απογειωθεί ο ηλικιωμένος σηκώθηκε όρθιος και με δυνατή φωνή άρχισε να αγορεύει κατά της μάσκας. Κουβέντα στην κουβέντα η αγόρευση έγινε παραλήρημα: «Σας λένε ψέματα. Όσο φοράτε τις μάσκες, τόσο συνεχίζεται αυτό. Σας το λέω και ο Θεός να σας βοηθήσει. Σας μιλάω σοβαρά. Βγάλτε τις μάσκες. Πολεμήστε το»
Μέχρι που σηκώθηκαν εξαγριωμένοι οι άλλοι επιβάτες και έντονα του ζητούσαν να σταματήσει. Και εκείνος απτόητος συνέχιζε. Μέχρι που αγανάκτησε και η σύζυγος του η οποία του είπε να πάψει επιτέλους και να καθίσει κάτω. 
Τότε εκείνος μέσα στο παραλήρημα του της απάντησε κοφτά «σκάσε ηλίθια». Ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε. Η γυναίκα του σηκώνεται από τη θέση τους και του αστράφτει ένα ξεγυρισμένο χαστούκι.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:46