search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:15
MENU CLOSE

Έγκυος δρομέας με την κοιλιά τούρλα στον 9ο μήνα έτρεξε το μίλι σε 5 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα (Video)

20.10.2020 14:49
Έγκυος δρομέας με την κοιλιά τούρλα στον 9ο μήνα έτρεξε το μίλι σε 5 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα (Video) - Media

 

Η Μακένα Μίλερ είναι μια έγκυος αθλήτρια στον 9ο μήνα. Σε λίγες ημέρες θα μπει στο μαιευτήριο για να γεννήσει. Η αθλήτρια όμως δεν θέλει να χάσει τη φόρμα της και συνεχίζει τις προπονήσεις με την κοιλιά τούρλα ακόμη και τώρα.
Η ίδια είναι τόσο καλά προπονημένη που κατάφερε να τρέξει το μίλι (1600 μέτρα) στον απίστευτο χρόνο των πέντε λεπτών και 25 δευτερολέπτων. Και δεν έτρεξε μόνη, Ούσα έγκυος στο μήνα της έτρεξε για δυο. 
Για την ιστορία να σας πούμε ότι ένας δρομέας χρειάζεται εννέα με δέκα λεπτά για να βγάλει το μίλι ενώ ένας δρομέας που τώρα ξεκινά το κάνει και στα 12 λεπτά. Στους άντρες το παγκόσμιο ρεκόρ κατέχει ο Μαροκινός Hicham El Guerrouj, με τρία λεπτά, 43 δευτερόλεπτα και 13 εκατοστά.
Η ίδια η Μακένα από την Αυστραλία είπε: «Ειλικρινά, δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσα να τρέξω έτσι στο τέλος της εγκυμοσύνης μου. Αλλά μου αρέσει να προσπαθώ και σκέφτηκα “γιατί όχι;”. Δεν πρέπει να κάνω τίποτα, απλά… πρέπει να το κάνω. Αυτή η νοοτροπία το κάνει πιο διασκεδαστικό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:15