search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:06
MENU CLOSE

Βεντέτα βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από την αιματηρή συμπλοκή στην Αγίου Μελετίου

20.10.2020 16:24
Κύκλωμα delivery κοκαΐνης: Προφυλακιστέοι οι έξι κατηγορούμενοι που δήλωσαν …τοξικομανείς - Media

 

Βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά που διαμένουν στο Κορωπί προκάλεσε την αιματηρή συμπλοκή με τραυματίες στην οδό Αγίου Μελετίου στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως μετέδωσε το MEGA, οι δύο συμμορίες Ρομά συναντήθηκαν χθες έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ και ήρθαν γρήγορα στα χέρια. Ένα άτομο ξυλοκοπήθηκε και έφερε χτυπήματα σε όλο του το σώμα. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν ένας από τους εμπλεκόμενους άνοιξε πυρ, προσπαθώντας να πετύχει τα μέλη της «αντίπαλης» οικογένειας. Οι σφαίρες δεν πέτυχαν το στόχο τους αλλά έναν διερχόμενο πολίτη που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα χαμηλού κυβισμού.

Ο άτυχος άνδρας δέχτηκε τη σφαίρα ψηλά στο μηρό και διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό, όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Από σφαίρα στο πόδι τραυματίστηκε και ένας εκ των εμπλεκομένων στη συμπλοκή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01