search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:11
MENU CLOSE

Σοκαριστικό βίντεο: Παπάς πετάει σαν κούκλα και μετά βυθίζει με βία μωρό κατά τη διάρκεια της βάπτισης – Μετά ζήτησε συγνώμη (Video)

20.10.2020 17:14
Σοκαριστικό βίντεο: Παπάς πετάει σαν κούκλα και μετά βυθίζει με βία μωρό κατά τη διάρκεια της βάπτισης  - Μετά ζήτησε συγνώμη (Video)  - Media

 

Η Ντίνα Σίττα βάπτιζε το μωρό της σε εκκλησία της Λεμεσού στην Κύπρο. Αυτό που είδε και κατέγραψαν και οι κάμερες, όχι μόνο κάνει το γύρο του κόσμου, αλλά και θα μείνει χαραγμένο μέσα της. 
Ο ιερέας που τελούσε την τελετή της βαπτίσεως, πέταγε το γυμνό παιδί στον αέρα σαν κούκλα και ενώ αυτό έκλαιγε εκείνος το έσπρωχνε με βια να μπει στην κολυμπήθρα. Τρεις φορές που η μάνα είχε κοκκινίσει από την αγωνία της και το άγχος της. 
Όταν συνειδητοποίησε τι συνέβη η μητέρα εξαγριώθηκε και ζήτησε το λόγο από τον ιερέα. Του είπε ότι τραυμάτισε το παιδί της με τη δύναμη που το έριχνε μέσα στην κολυμπήθρα. Μάλιστα το παιδάκι χτυπούσε στα πόδια του λίγο πριν βυθιστεί. 
Η ίδια μάλιστα έγραψε και στο facebook: «Σήμερα βάφτισα το μωρό μου!!Δεστε αυτός ο “πάτερ” πως χτυπά το μωρό,να του φωνάζουμε όλοι,να του λέμε σιγά το μωρό και να μας απαντά έτσι βαφτίζω εγώ!! Το μωρό εννοείται ότι μετα ήταν ολοκόκκινο σε όλο του το σώμα και σε σοκ!! Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πάτερ της παλόδιας και μας χάλασε την πιο όμορφη μέρα!! Όσο για τον τρόπο του ήταν γενικα απαίσιος!»
Ο ιερέας σε μια τηλεοπτική συνέντευξη την Κυριακή ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε εσκεμμένη παράβαση, δηλαδή αρνήθηκε ότι έκανε κάτι λάθος. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:11