search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:48
MENU CLOSE

Κερδίζει τη μάχη και την… εύνοια του Πρωθυπουργού η Νίκη Κεραμέως

21.10.2020 06:25
Κερδίζει τη μάχη και την… εύνοια του Πρωθυπουργού η Νίκη Κεραμέως - Media

 

Παρότι οι μετοχές της Νίκης Κεραμέως στο κυβερνητικό χρηματιστήριο βρέθηκαν πολλές φορές σε κατάσταση limit down από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και εντεύθεν, φαίνεται ότι η υπουργός Παιδείας σιγά σιγά επανακτά την εύνοια του πρωθυπουργού.

Το matrix24 πληροφορείται ότι στο Μαξίμου επικρατεί ικανοποίηση για το γεγονός ότι ως τώρα η λειτουργία των σχολείων είναι ομαλή και η εκπαίδευση γενικά βρίσκεται εκτός του κάδρου της πανδημίας, αφού μόλις το 0,2% των σχολικών μονάδων και το 0,3% των σχολικών τμημάτων έχουν κλείσει λόγω κορωνοϊού.

Αν σκεφτεί, λοιπόν, κανείς ότι πριν έναν μήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συγκαλέσει το υπουργικό συμβούλιο για να προειδοποιήσει την Νίκη Κεραμέως και τον Τάκη Θεοδωρικάκο ότι δεν είναι αποδεκτό να πετάει ο ένας την καυτή πατάτα στον άλλο, μάλλον η υπουργός Παιδείας πέτυχε τον σκοπό της -κι ας περιμένουν ακόμη τις… μάσκες στα σχολεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24