search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:31
MENU CLOSE

Εξαδάκτυλος: Σύντομα μπορεί να δούμε 4ψήφιο αριθμό κρουσμάτων – Τι απάντησε για επικείμενη απαγόρευση κυκλοφορίας

21.10.2020 06:26
Εξαδάκτυλος: Σύντομα μπορεί να δούμε 4ψήφιο αριθμό κρουσμάτων - Τι απάντησε για επικείμενη απαγόρευση κυκλοφορίας - Media

 

Μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 ο κ. Α. Εξαδάκτυλος, πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, σε ερώτηση σχετικά με το αν πρόκειται να ανακοινωθεί την Παρασκευή απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά από κάποια ώρα, απάντησε πως «δεν είναι δυνατό να αφήσουμε την κατάσταση να ξεφύγει»

Μάλιστα  προειδοποίησε ότι «αυτός ο αριθμός που χθες τρόμαξε όλη την Ελλάδα (σσ τα 667 νέα κρούσματα)  μπορεί σύντομα να αποτελεί μια ευχάριστη ανάμνηση, μπορεί να δούμε να προστεθεί όχι μόνο ένα ψηφίο ακόμα αλλά και δεύτερο ψηφίο στους αριθμούς», εννοώντας ουσιαστικά ότι σύντομα μπορεί να έχουμε πάνω από 1000 κρούσματα ημερησίως!

«Επειδή ο ιός διασπείρεται με έναν γεωμετρικό τρόπο καθώς ένας μολύνει τουλάχιστον άλλους τέσσερις όταν είναι ακόμα ασυμπτωματικός, όταν δεν το γνωρίζει, τότε τα νούμερα μπορούν πολύ εύκολα να καλπάσουν», πρόσθεσε ο κ. Εξαδάκτυλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:31