search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:32
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Μπέος

21.10.2020 10:33
Στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Μπέος - Media

 

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται ο Αχιλλέας Μπέος, κάτι το οποίο γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στην σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνει πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, και θα μείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις ενώ τονίζει ότι στα τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκε, τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά.

«Μια περιπέτεια της υγείας μου που χρήζει περαιτέρω εξετάσεων με υποχρεώνει από σήμερα να εισαχθώ και για τις επόμενες ημέρες να παραμείνω νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου, κατόπιν συστάσεως των γιατρών που με εξέτασαν.

Λόγω της συγκυρίας οφείλω να διευκρινίσω, και προς αποφυγή κάθε φημολογίας υποβολιμαίας ή μη, ότι υποβλήθηκα σε διάστημα μια εβδομάδας σε δύο τεστ για κορωνοϊό, που βγήκαν αρνητικά.

Ελπίζω η παραμονή μου να είναι σύντομη και σύντομα να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Για κάθε εξέλιξη της υγείας μου θα σας ενημερώνω, όπως εκτιμώ ότι έχω υποχρέωση απέναντί σας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:31