search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:24
MENU CLOSE

Νοσοκόμα αντάλλαξε 500 ερωτικά sms με κρατούμενο φυλακών και απολύθηκε

21.10.2020 12:35
Νοσοκόμα αντάλλαξε 500 ερωτικά sms με κρατούμενο φυλακών και απολύθηκε  - Media

 

Η 24χρονη Έμιλι Γκριν εργαζόταν στις φυλακές HMP Humber, ως νοσοκόμα. Πολλά βράδια είχε βάρδια στο ιατρείο της φυλακής και όπως είναι φυσικό, η σχέση της με πολλούς φυλακισμένους άρχισε να γίνεται στενότερη. Με έναν από αυτούς που είχε περάσει ένα βράδι στο αναρρωτήριο έγινε στενότατη.
Η Έμιλι άρχισε να ανταλλάσσει μαζί του μηνύματα στο κινητό, μηνύματα που μετά την πρώτη ώρα άρχισαν να γίνονται περισσότερο ερωτικά και θερμά. Κάποια στιγμή όμως ύστερα από 16 ημέρες το γεγονός ότι η Έμιλι ζητούσε να κάνει συνέχεια τη μεταμεσονύχτια βάρδια παραξένεψε τους υπεύθυνους του ιδρύματος. 


Με ένα σύντομο έλεγχο και αφού τη ρώτησαν, η 24χρονη γυναίκα τους είπε πως έχει ερωτική σχέση με έναν κρατούμενο. Τους έδειξε μάλιστα και τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει στο κινητό. 
Ούτε ένα ούτε δυο αλλά 508 sms σε δεκαέξι μέρες είχαν φύγει από το κινητό της προς το κινητό του κρατούμενου ο οποίος την είχε αποθηκεύσει ως «ΧΧΧ». Η υπόθεση πήγε πειθαρχικά αλλά και δικαστικά αφού αυτό απαγορεύεται από τον κανονισμό και διαπιστώθηκε ότι τις περισσότερες συζητήσεις τις είχε ξεκινήσει η νοσοκόμα. 
Δικαστικά η Γκρίν δεν καταδικάστηκε αλλά πειθαρχικά το συμβούλιο της φυλακής της ανακοίνωσε την απόλυση της. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03