search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:41
MENU CLOSE

Αναστάτωση προκάλεσε ο Τραμπ: Διέκοψε τη συνέντευξή του στο CBS και αποχώρησε (Video)

21.10.2020 12:44
Αναστάτωση προκάλεσε ο Τραμπ: Διέκοψε τη συνέντευξή του στο CBS και αποχώρησε (Video) - Media

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έβαλε απότομο τέλος σε μια συνέντευξη με το “60 Minutes” του CBS News την Τρίτη και δεν επέστρεψε για εμφάνιση που έπρεπε να μαγνητοσκοπήσει με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, σύμφωνα με πηγές του CNN.

Το περιστατικό

Μετά το στήσιμο των καμερών στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα, ο Τραμπ κάθισε με τη δημοσιογράφο Λέζλι Σταλ για περίπου 45 λεπτά την Τρίτη προτού τερματίσει απότομα τη συνέντευξη και είπε στο δίκτυο ότι πίστευε ότι είχε ήδη αρκετό υλικό για χρήση, σύμφωνα με δύο πηγές.

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Τραμπ αποχώρησε από τη συνέντευξη επειδή ήταν απογοητευμένος με τη γραμμή ερωτήσεων της Lesley Stahl. Μια πηγή είπε ότι το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης επικεντρώθηκε στον κορωνοϊό.

Η επίθεση σε δημοσιογράφο

Ο Αμερικανός πρόεδρος αργότερα κατηγόρησε την Στάλ ότι δεν φορούσε μάσκα στη διάρκεια της συνέντευξης και ανήρτησε στο Twitter του ένα σύντομο κλιπ, στο οποίο η δημοσιογράφος δεν φορούσε τη μάσκα ενώ βρισκόταν στον Λευκό Οίκο.

Μια πηγή εκ των έσω δήλωσε στο CNN ότι η εικόνα από το tweet δείχνει τη Stahl με τους παραγωγούς της αμέσως μετά τον τερματισμό της συνέντευξης από τον Trump. Η Stahl δεν είχε επιστρέψει ακόμη για να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα για να ξαναβάλει τη μάσκα της. Είχε μάσκα από τη στιγμή που μπήκε στον Λευκό Οίκο και λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη.

Με περίπου δύο εβδομάδες μέχρι τις εκλογές, ο Τραμπ έχει περάσει αυτήν την εβδομάδα εξαπολύωντας επιθέσεις. Ο απότομος τερματισμός του στο “60 Minutes” φαινόταν να αποτελεί επέκταση της οφθαλμοφανούς οργής του Τραμπ, καθώς εισέρχεται στις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο γερουσιαστής Καλιφόρνια Καμάλα Χάρις έδωσαν επίσης συνέντευξη στο “60 Minutes” και οι τέσσερις προγραμματίζεται να εμφανιστούν στο ίδιο πρόγραμμα την Κυριακή. Ενώ ο Μπάιντεν και ο Χάρις μαγνητοσκόπησαν τις συνεντεύξεις τους ξεχωριστά, ο Τραμπ και ο Πενς είχαν προγραμματιστεί να εμφανιστούν μαζί στην κάμερα, όπως έκαναν πριν από τέσσερα χρόνια. Αλλά ο Τραμπ δεν επέστρεψε για την εμφάνιση με τον Πενς, ανέφεραν πηγές.

Η συνέντευξη πρόκειται να προβληθεί αυτήν την Κυριακή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:41