search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:36
MENU CLOSE

Σοκ στη Ρωσία: Συνετρίβη μαχητικό εν ώρα εκπαιδευτικής πτήσης

21.10.2020 13:27
Σοκ στη Ρωσία: Συνετρίβη μαχητικό εν ώρα εκπαιδευτικής πτήσης - Media
 
Ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-34 της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας συνετρίβη νωρίτερα την Τετάρτη στην περιοχή Καμπαρόβσκ, στη ρωσική Άπω Ανατολή.
 
Ευτυχώς, οι πιλότοι πρόλαβαν να εκτιναχθούν από αυτό, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της περιφερειακής στρατιωτικής υπηρεσίας.
 
Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε προγραμματισμένη εκπαιδευτική πτήση. Οι δύο πιλότοι είναι ασφαλείς και έχουν μεταφερθεί σε στρατιωτική βάση.
 
«Η πτήση πραγματοποιήθηκε χωρίς πυρομαχικά. Το αεροπλάνο συνετρίβη σε μια επίπεδη, δασώδη περιοχή. Δεν υπάρχει καταστροφή στο έδαφος», ανέφερε η σχετική ενημέρωση.
 
Μια στρατιωτική επιτροπή βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος για να προσδιορίσει τις αιτίες και τις συνθήκες που το προκάλεσαν.
 
Το Su-34 είναι το ρωσικό μαχητικό πολλαπλών χρήσεων ικανό να στοχεύει αποτελεσματικά αντικείμενα εδάφους, θάλασσας και αέρα σε οποιαδήποτε γεωγραφική περιοχή με τη χρήση όλων των τύπων πυρομαχικών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27