03/12/2020 02:23:47

Σοκ στη Ρωσία: Συνετρίβη μαχητικό εν ώρα εκπαιδευτικής πτήσης

Σοκ στη Ρωσία: Συνετρίβη μαχητικό εν ώρα εκπαιδευτικής πτήσης - Media
 
Ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-34 της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας συνετρίβη νωρίτερα την Τετάρτη στην περιοχή Καμπαρόβσκ, στη ρωσική Άπω Ανατολή.
 
Ευτυχώς, οι πιλότοι πρόλαβαν να εκτιναχθούν από αυτό, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της περιφερειακής στρατιωτικής υπηρεσίας.
 
Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε προγραμματισμένη εκπαιδευτική πτήση. Οι δύο πιλότοι είναι ασφαλείς και έχουν μεταφερθεί σε στρατιωτική βάση.
 
«Η πτήση πραγματοποιήθηκε χωρίς πυρομαχικά. Το αεροπλάνο συνετρίβη σε μια επίπεδη, δασώδη περιοχή. Δεν υπάρχει καταστροφή στο έδαφος», ανέφερε η σχετική ενημέρωση.
 
Μια στρατιωτική επιτροπή βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος για να προσδιορίσει τις αιτίες και τις συνθήκες που το προκάλεσαν.
 
Το Su-34 είναι το ρωσικό μαχητικό πολλαπλών χρήσεων ικανό να στοχεύει αποτελεσματικά αντικείμενα εδάφους, θάλασσας και αέρα σε οποιαδήποτε γεωγραφική περιοχή με τη χρήση όλων των τύπων πυρομαχικών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.