search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:24
MENU CLOSE

Χάρης Ρώμας: «Μετά την παρεξήγηση, δεν μιλήσαμε ξανά με τη Σοφία Μουτίδου»

21.10.2020 13:46
Ο Χάρης Ρώμας μας δείχνει πώς ήταν πριν από 35 χρόνια! (Photos) - Media

 

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τη ζωή του, την δουλειά του, το πώς έφτασε στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα, για την παρεξήγηση με τη Σοφία Μουτίδου καθώς και για το «Καφέ της Χαράς». 

«Είμαι τηλεοπτικός γιατί η τηλεόραση είναι το σπίτι μου και νομίζω πως αυτό το μέσον μου ταιριάζει πραγματικά. Και επειδή η τηλεόραση με αγάπησε πραγματικά έπρεπε και πρέπει να του ανταποδώσω αυτή την αγάπη, να απενοχοποιηθώ. Γιατί όταν ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση και έγινα διάσημος από τον ΑΝΤ1, υπήρχε μια αντίδραση απέναντι στην τηλεόραση και στη μυθοπλασία από μια μερίδα του Τύπου και από μερίδα συναδέλφων, που σνόμπαραν την τηλεόραση και θεωρούσαν τα προϊόντα της, υποπροϊόντα» δήλωσε ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός.

Πριν λίγο καιρό, ο Χάρης Ρώμας και η Σοφία Μουτίδου είχαν μία «κόντρα» με αφορμή τη συμμετοχή της ηθοποιού στο remake του «Καφέ της Χαράς». Και οι δυο πλευρές εξέφρασαν δημόσια τις απόψεις τους για το τι πραγματικά συνέβη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση ανάμεσά τους. «Με τη Σοφία, δεν μιλήσαμε ξανά, καθόλου, αλλά εγώ την αγαπώ βεβαίως. Είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Παίξαμε στο θέατρο μαζί δυο χρόνια. Είχαμε αγαπησιάρικη σχέση. Αγαπώ το κοριτσάκι της που είναι μια κούκλα. Με στεναχώρησε η όλη αντίδραση. Ξέρω ότι σαν άνθρωπος και η Σοφία λειτουργεί έτσι, παρορμητικά. Νομίζω ότι ήταν παρορμητικό να βγει να το πει έτσι, ότι δεν θα συμμετάσχει στη σειρά. Μου λείπει. Θα ήθελα να συνεργαστούμε κάποια άλλη στιγμή, αλλά κάποια άλλη στιγμή. Τώρα το “Καφέ της Χαράς” έχει την πορεία του» δήλωσε ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:22