search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:02
MENU CLOSE

Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα: Το «αδιαχώρητο» σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι (Video)

21.10.2020 16:21
Κάρφωσε την πρώην του και τον (νυν) σύντροφο της ότι έκαναν «κορωνοπάρτι»  - Media

 

Σοβαρή ανησυχία πυροδοτούν οι εικόνες συνωστισμού από γνωστό κλαμπ στο Μπουρνάζι, όπου εν μέσω κορωνοϊού επικράτησε το αδιαχώρητο, με τους θαμώνες να διασκεδάζουν ξέφρενα ο ένας πάνω στον άλλον και μάλιστα ως τις 02:00, παραβιάζοντας το μέτρο για ωράριο λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων.

Στις γιγαντοοθόνες μάλιστα υπήρχε η έκκληση: «Παρακαλούμε μην ανεβάζετε στόρι ή κάποιου είδους βίντεο – εικόνα. Ευχαριστούμε!».

Όλα, σύμφωνα με το Live News στο MEGA, έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, στο κλαμπ Boutique στο Μπουρνάζι.

Καλεσμένος τραγουδιστής της βραδιάς, ο Πάνος Καλλίδης. Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, ισχυρίστηκε ότι όλα αυτά έγιναν… πέρσι.

«Κάποια βίντεο, κάποιες φωτογραφίες που βγαίνουν και διαρρέουν γενικά μπορεί να είναι από το παρελθόν. Γιατί έχουμε ξανακάνει live σε αυτό το μαγαζί με τον Πάνο Καλίδη και με άλλους καλλιτέχνες και βγάζουν παλιά, προ covid εποχής», υποστήριξε ο ιδιοκτήτης.


Ο καταστηματάρχης επέμεινε ότι τα μέτρα τηρούνται, καθώς οι έλεγχοι που υφίστανται, είναι συνεχείς. Ωστόσο, θαμώνες ισχυρίζονται ότι αυτό είναι μία συνηθισμένη κατάσταση. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και σε πολλά άλλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επιχειρηματίες της περιοχής αναφέρουν ότι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας υπήρχε πολύς κόσμος. Παράλληλα πολλά μαγαζιά είχαν βραδιές με live μουσική με αποτέλεσμα οι παρέες να αλλάζουν μαγαζιά.

 

Και όλα αυτά, με τα νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα, Τετάρτη να αγγίζουν τα 865. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44