29/11/2020 12:43:19

Πάτρα: Και δεύτερος εκπαιδευτικός θετικός στον κορωνοϊό

Πάτρα: Και δεύτερος εκπαιδευτικός θετικός στον κορωνοϊό - Media

 

Και δεύτερο κρούσμα εκπαιδευτικού στο Γυμνάσιο της Οβρυάς. Παρόλο που το πρώτο δεν είχε ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου (ενώ είχε σημειωθεί ότι το τμήμα θα κλείσει για "τεχνικούς λόγους"), αυτή τη φορά, η διεύθυνση του σχολείου έσπευσε να ενημερώσει τους γονείς για το δεύτερο κρούσμα, σύμφωνα με το tempo24.gr.

Η ενημέρωση έχει ως εξής:

Κατόπιν διαγνώσεως σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και δεύτερου εκπαιδευτικού θετικού στον ιό covid-19, μετά από επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, την εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αχαΐας , αποφασίζεται από το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας η αναστολή λειτουργίας των τμημάτων Β1, Β2, Β3, Β4, Γ3 για 15 ημέρες έως Δευτέρα 02-11-2020. Η δια ζώσης διδασκαλία θα επαναληφθεί από 03-11-2020. Στο διάστημα αυτό η διδασκαλία στα ανωτέρω τμήματα θα παράσχεται με εξ αποστάσεως διδασκαλία σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα, αρχής γενομένης από αύριο. Ζητάμε την κατανόησή σας για πιθανές ελλείψεις και καθυστερήσεις της αυριανής πρώτης ημέρας. Συμβουλευτείτε τους συνδέσμους webex που σας έχουν αποσταλεί για τα μαθήματα των εκπαιδευτικών. Τα υπόλοιπα τμήματα συνεχίζουν την διδασκαλία στο σχολείο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.