search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:07
MENU CLOSE

Γιάννης Ζουγανέλης: «Σάββατο παντρεύτηκε η κόρη μου, τη Δευτέρα το έμαθα» (Video)

22.10.2020 06:12
Γιάννης Ζουγανέλης: «Σάββατο παντρεύτηκε η κόρη μου, τη Δευτέρα το έμαθα» (Video) - Media

 

Στο Direct και στον Τάκη Χατζή έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την τρυφερή σχέση που έχει με την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και τη διακριτική στάση που κρατά πάντα στις επιλογές της. Μάλιστα, όπως τονίζει, τελευταία στιγμή έμαθε ακόμα και για τον γάμο της!

«Δεν παρενέβαινα ποτέ στις επιλογές της, σε ό,τι έχω ιερό. Ούτε μια στιγμή, ούτε μία νύξη! Ήμουν στη Μύκονο και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Προς το παρόν θέλω να ξέρετε ότι αυτό μου συμβαίνει, θέλω να ζητήσω το χέρι της κόρης σας, έστω και από τηλεφώνου. Καμιά 30αριά ήταν οι προσκεκλημένοι, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο προαύλιο μια μικρής εκκλησίας.

Η κόρη μου μού το φύλαγε μέχρι τελευταία στιγμή. Μου είχε πει ότι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο και θα κάνει αργότερα τον θρησκευτικό, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Σάββατο παντρεύτηκε, τη Δευτέρα το έμαθα. Από μωρό παιδί αυτό το κοριτσάκι με εκπλήσσει». » ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε ότι θέλει πάρα πολύ να γίνει σύντομα παππούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:58