search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:14
MENU CLOSE

Μάκης Τσέλιος: «Έχασα 42χρονο φίλο μου από κορωνοϊό – Είμαι τρομοκρατημένος, μένω κλεισμένος σπίτι μου»

22.10.2020 06:28
Μάκης Τσέλιος: «Έχασα 42χρονο φίλο μου από κορωνοϊό – Είμαι τρομοκρατημένος, μένω κλεισμένος σπίτι μου» - Media

 

Στην εφημερίδα «On Time» μίλησε ο Μάκης Τσέλιος, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι έχασε έναν αγαπημένο φίλο του από κορωνοϊό. Ο ίδιος δηλώνει, μάλιστα τρομοκρατημένος από τον ιό, ενώ μένει κλεισμένος σπίτι του αποφεύγοντας τις κοινωνικές συναναστροφές.

«Είμαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι γιατί είμαι τρομοκρατημένος από τον κορωνοϊό. Έχω κάνει τη μεγαλύτερη καραντίνα της ζωής μου. Είμαι από τον Φεβρουάριο, αν εξαιρέσεις 20 μέρες τον Ιούνιο στη Μύκονο και δέκα τον Σεπτέμβρη που δεν υπήρχε κόσμος. Οι διακοπές μου ήταν στο σπίτι μου μόνο. Δεν κάνω παρέα κανέναν. Μόνο με τον γιατρό μου τον καρδιολόγο και τη φίλη μου την πνευμονολόγο και με ανθρώπους που έχουν κάνει τεστ. Όσο για το σεξ… χαιρετίσματα!

Έχασα έναν φίλο μου σε ηλικία 42 ετών από κορωνοϊό στη Γαλλία και δεν είχε κανένα νόσημα. Ήταν υγιέστατος. Μίλησα μια φορά μαζί του στο κινητό και έζησε δεκαέξι μέρες. Δυστυχώς, νομίζω τους άνδρες τους πειράζει πιο πολύ» τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:14