search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:21
MENU CLOSE

Νίκος Κοκλώνης: «Αδειάζει» τη Βίκυ Κάβουρα για την αποχώρηση από το J2US (Video)

22.10.2020 09:10
Νίκος Κοκλώνης: «Αδειάζει» τη Βίκυ Κάβουρα για την αποχώρηση από το J2US (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στην πρώην συνεργάτιδά του, Βίκυ Κάβουρα και την αποχώρησή της από το J2US. Σε αντίθεση με όσα είχε υποστηρίξει η ίδια, η οποία σε story της τόνισε ότι δεν θα επέλεξε μόνη της να μείνει χωρίς δουλειά, ο παρουσιαστής απαντά:

«Φέτος έκρινα και εγώ και η ομάδα της παραγωγής, γιατί δεν αποφασίζω μόνος μου, ότι θα έπρεπε να αλλάξει ο ρόλος της και να αναβαθμιστεί. Να πω κιόλας ότι η Βίκυ δεν έχει απολυθεί από την Barkingwell Media. Ο ρόλος που θα ήθελα να είχε, ήταν μια τρίτη ματιά στις πρόβες των παιχτών και πριν ανέβουν στη σκηνή θα είχε και την τελευταία δήλωση.

Αν έχουν άγχος, πως είναι, πως τους φαίνεται το τραγούδι. Αλλά σε κάθε act θα ήταν τουλάχιστον δύο φορές» συμπλήρωσε ο Νίκος Κοκλώνης για την Βίκυ Κάβουρα και συνέχισε: «Θεώρησε ότι αυτό είναι μια υποβάθμιση. Ξαφνικά μαθαίνω ότι έκανε ένα ραντεβού στον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει μια εκπομπή τηλεμάρκετινγκ.

Δεν μου άρεσε που δεν το ήξερα. Δηλαδή στο παρελθόν ότι έκανε μου το έλεγε. Στεναχωρήθηκα γιατί δυο ώρες πριν την πρεμιέρα ανέβασα ένα story. Εντάξει, τώρα, όλοι έχουμε νεύρα. Δεν την κατηγορώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:18