search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:36
MENU CLOSE

Το τερμάτισε η Χρυσή Αυγή: Παρομοιάζει τον Μιχαλολιάκο με τον Κολοκοτρώνη και τον δικτάτορα Παπαδόπουλο

22.10.2020 12:31
Το τερμάτισε η Χρυσή Αυγή: Παρομοιάζει τον Μιχαλολιάκο με τον Κολοκοτρώνη και τον δικτάτορα Παπαδόπουλο - Media

 

Με τη φυλάκιση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη αλλά και του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου παρομοιάζει τη φυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του μορφώματος, λίγα λεπτά μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου που έδειξε το δρόμο για τη φυλακή στα στελέχη του.

Το κείμενο εστιάζοντας μόνο στη φυλάκιση του Νικόλαου Μιχαλολιάκου ισχυρίζεται πως είναι τόσο «ένοχος», «όσο ήταν και οι δύο άλλοι δεσμώτες του ψευτορωμαίικου».

Ο συντάκτης του κειμένου προχωρά σε παραλήρημα για να εξηγήσει τις «αιτίες» της ενοχής του:

  • «Ένοχος», γιατί ήταν ο μόνος που αμφισβήτησε εμπράκτως την εξουσία τους! «Ένοχος», γιατί δεν ψήφισε τα Μνημόνιά τους! «Ένοχος», γιατί δεν λεηλάτησε τα δημόσια ταμεία και ζητούσε –ω, τι θράσος!- να πάνε οι κλέφτες φυλακή και να φέρουν πίσω τα κλεμμένα! «Ένοχος», γιατί δεν ακολούθησε την «ρεαλιστική» (ραγιάδικη) γραμμή στην εξωτερική πολιτική!
  • «Ένοχος», γιατί ζητούσε Μεγάλη Ελλάδα! «Ένοχος», γιατί δεν υποτάχτηκε στην αμερικανο-γερμανοκρατία και στις σκοτεινές δυνάμεις! «Ένοχος», γιατί ζητούσε επιστροφή στο εθνικό νόμισμα!
  • «Ένοχος», γιατί δεν συνήργησε στην μετατροπή της χώρας σ’ ένα απέραντο hot spot! «Ένοχος», γιατί εξέφρασε το τρίπτυχο «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια»! «Ένοχος», γιατί δεν συμβιβάστηκε με το κατεστημένο και γιατί δεν προσκύνησε τους κρατικοδίαιτους ολιγάρχες!
  • «Ένοχος», γιατί δεν τα πήρε απ’ αυτούς, για να τον κρατάνε στο χέρι και να τον κινούν σα μαριονέτα! «Ένοχος», γιατί ήταν λιτός και δεν κυνήγαγε τα πλούτη, τη χλιδή και τη «μεγάλη ζωή»!
  • «Ένοχος» γιατί δεν είχε πάθη, άρα δεν ήταν χειραγωγήσιμος! «Ένοχος», γιατί ήταν ο μόνος που αντιτάχθηκε στο καταστροφικό lockdown και ο μόνος που δε φόρεσε ποτέ το σύγχρονο σύμβολο της φίμωσης των λαών, τη μάσκα!
  • Είναι «ένοχος» και πρέπει να πληρώσει! «Ένοχος», σε μια Ελλάδα που ξεπουλιέται και χάνεται, μα η Ιστορία θα τον δικαιώσει!

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, σε δηλώσεις του ο αρχηγός της νεοναζιστικής οργάνωσης είπε ότι είναι «περήφανος που μπαίνει φυλακή για τις ιδέες του». 

«Κάποτε, κάποιοι θα ντρέπονται γι’αυτήν την απόφαση. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ενάντια μίας βρώμικης χούντας που υπάρχει στα ΜΜΕ, την πολιτική ζωή της χώρας και την δικαιοσύνη», πρόσθεσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:31