search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:39
MENU CLOSE

Γιατί το Netflix έκοψε τη σειρά Away με τη Χίλαρι Σουάνκ

22.10.2020 14:45
Γιατί το Netflix έκοψε τη σειρά Away με τη Χίλαρι Σουάνκ - Media

 

Προβλήθηκε ως ένα από τα «πουλέν» του Netflix τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τη βραβευμένη δύο φορές με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κι όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, το Away δεν πρόκειται να συνεχίσει με δεύτερη σεζόν. Όπως διαβάζουμε στο Variety, αλλά και στην αμερικανική ιστοσελίδα Deadline, το Netflix αποφάσισε να «σκοτώσει» τη σειρά πριν καν γίνουν συζητήσεις για γυρίσματα δεύτερης σεζόν.

Η απόφαση ήρθε μόλις έναν μήνα και κάτι από την κυκλοφορία του Away στην πλατφόρμα του Netflix. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η πλατφόρμα αποφασίζει για το μέλλον των σειρών του αναλύοντας τις θεάσεις φυσικά, αλλά λαμβάνει υπόψη του και το κόστος παραγωγής.

Φαίνεται λοιπόν πως το πολυδάπανο Away δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και έτσι θα περάσει στην ιστορία ως σειρά του Netflix της μίας σεζόν. Η σειρά παρέμεινε στο Top 10 σε πολλές χώρες (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα) για αρκετές εβδομάδες. Σύμφωνα με το Deadline, το Away έφτασε στο Νο 2 του Netflix την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Η αντίδραση της Χίλαρι Σουανκ στην απόφαση του Netflix

Αν και κανένας από τους συντελεστές της σειράς δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο στα δημοσιεύματα, η Χίλαρι Σουάνκ, με ανάρτησή της στο Instagram, ουσιαστικά επιβεβαίωσε την ακύρωση της σειράς του Netflix.

«Η αγάπη και η ελπίδα θα είναι πάντα το Βόρειο Σέλας μου. Ήταν μια απίστευτη διαδρομή, συμπατριώτες μου», έγραψε η Χίλαρι Σουάνκ πλάι σε ένα καρέ από τη σειρά του Netflix.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:39