search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:54
MENU CLOSE

Στα 55 η Μπρουκ Σίλντς ανακάλυψε το μπικίνι και… έριξε το internet (Photos)

22.10.2020 18:36
Στα 55 η Μπρουκ Σίλντς ανακάλυψε το μπικίνι και... έριξε το internet (Photos) - Media
 
H Μπρουκ Σίλντς είχε γίνει σταρ σε πολύ μικρή ηλικία, όταν πρωταγωνίστησε την τεράστια επιτυχία «Η Γαλάζια Λίμνη», ωστόσο, η καριέρα της δεν ακολούθησε αντίστοιχη τροχιά, ενώ η ίδια πάντα έμοιαζε να αποστρέφεται την ιδέα του sex symbol.
Ίσως γι’ αυτό και σήμερα, στα 55 της χρόνια καταφέρνει να προκαλεί «πανικό» στο διαδίκτυο, καθώς κάθε τόσο εμφανίζονται φωτογραφίες της με μπικίνι που αφήνουν τους πάντες άφωνους με το πόσο καλλίγραμο και γυμνασμένο είναι το σώμα της.
Η ίδια παραδέχθηκε ότι ήταν οι κόρες της που την έπεισαν να αφήσει στην άκρη τα σεμνά ολόσωμα μαγιό και να αγκαλιάσει το μπικίνι, και μαζί την κοσμοθεωρία ότι οι γυναίκες στα 55 δεν έχουν ξοφλήσει, αλλά αντιθέτως, μόλις αρχίζουν.
Πρόσφατα, μάλιστα, υπέγραψε συμβόλαιο με το πανίσχυρο γραφείο μοντέλων IMG Models και μιλώντας στο People αποκάλυψε ότι ανέκαθεν γυμναζόταν και ότι με την παρότρυνση των κοριτσιών της άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες με μπικίνι.
Πάντως, όπως και η ίδια ομολογεί, παρά το εξαιρετικό σώμα της, όταν βγάζει μια φωτογραφία, φροντίζει να διαλέγει και την καλή γωνία, αλλά και τον σωστό φωτισμό…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:53