search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:43
MENU CLOSE

Ποιοι «γαλάζιοι» βουλευτές αντιδρούν με τον… Καραμανλή!

23.10.2020 08:50
Ποιοι «γαλάζιοι» βουλευτές αντιδρούν με τον... Καραμανλή!  - Media

 

Εντόνως συζητήθηκε στα -λιγοστά, λόγω κορωνοϊού- «πηγαδάκια» της Βουλής μία δήλωση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, κατά τη διάρκεια ενός διαξιφισμού του με τον τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά: ο Καραμανλής, λοιπόν, ισχυρίστηκε ότι… «το 95% των δρομολογίων των λεωφορείων στην Αθήνα έχουν χωρητικότητα κάτω του 65%».

Η συγκεκριμένη δήλωση, την ώρα που καθημερινά τα social media βρίθουν εικόνων με τους επιβάτες σαν σαρδέλες σε λεωφορεία, τρόλεϊ και βαγόνια του ΜΕΤΡΟ και του Ηλεκτρικού, προφανώς δείχνει ότι ο υπουργός μάλλον δεν έχει καλή εικόνα της πραγματικότητας.

Βουλευτές της ΝΔ, που απορούσαν: «μα καλά, δεν μπαίνει στα λεωφορεία, αλλά όταν μετακινείται με το υπουργικό του αυτοκίνητο δεν κοιτάει δεξιά-αριστερά από το παράθυρο για να δει πώς έχει η κατάσταση;».

Πηγή: matrix24.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:42