search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:40
MENU CLOSE

ΕΛΓΑ: Πότε πληρώνει προκαταβολές και εξοφλήσεις των ζημιών που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ιανός»

23.10.2020 11:20
ΕΛΓΑ: Πότε πληρώνει προκαταβολές και εξοφλήσεις των ζημιών που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ιανός» - Media

 

Την προσεχή εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί από τον ΕΛΓΑ η πληρωμή της προκαταβολής και των εξοφλήσεων των ζημιών που προκλήθηκαν σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο από τον κυκλώνα «Ιανός». Αυτό ειπώθηκε σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Ανδρέας Λυκουρέντζος, στην οποία συζητήθηκε ο συντονισμός των ενεργειών των υποκαταστημάτων για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που αφορά την προώθηση του εκτιμητικού έργου των ζημιών.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να αποσταλούν το ταχύτερο δυνατόν τα νέα πορίσματα, καθώς και η καταχώρησή τους στα Πληροφοριακά Συστήματα του ΕΛΓΑ, ώστε να προχωρήσει άμεσα τόσο η προκαταβολή όσο και η εξόφληση αποζημιώσεων στους δικαιούχους και σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΛΓΑ, «η ολοκλήρωση του εκτιμητικού έργου, καθώς και η εξόφληση των αποζημιώσεων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2021, όπως ορίζει η διάταξη του νόμου 4737/2020, που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, Νίκος Δούκας, η γενική διευθύντρια, Χρυσούλα Γάσπαρη, ο προϊστάμενος του Τμήματος στη Διεύθυνση Ασφάλισης και Ενισχύσεων, Σταύρος Καουκάκης και οι προϊστάμενοι των υποκαταστημάτων Λάρισας, Μιχάλης Λιόντος, Πάτρας, Γιώργος Κεχαγιάς και Λαμίας, Χρήστος Λιάλιος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32