search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:35
MENU CLOSE

«Λουκέτο» στην «Αίγλη» Ζαπείου τον Νοέμβριο

23.10.2020 12:27
«Λουκέτο» στην «Αίγλη» Ζαπείου τον Νοέμβριο - Media

 

«Μαθαίνω ότι ένα από τα πιο γραφικά και παραδοσιακά στέκια της Αθήνας, η “Αίγλη” του Ζαππείου αναμένεται να βάλει λουκέτο το Νοέμβριο» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook o δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου.

Στη συνέχεια, προσθέτει κάποιες από τις πληροφορίες για τη συγκεκριμένη εξέλιξη της «Αίγλης» Ζαπείου:

 «Ηδη το προσωπικό της “Αίγλης”μου λένε ότι έχει ενημερωθεί για την τόσο δυσάρεστη αυτή εξέλιξη… Η “Αίγλη” φαίνεται πως δεν άντεξε τη μεγάλη οικονομική κρίση που προκάλεσε ο κορωνοϊός. Οι δυόμιση μήνες της καραντίνας την έπληξαν αποφασιστικά. Δεν μπόρεσε να συνέλθει και τα χρέη ήταν πολύ μεγάλα… Η καφετέρια άρχισε να ζωντανεύει το καλοκαίρι, όμως το εστιατόριο κι η αίθουσα δεξιώσεων δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση, καθώς δεν αξιοποιήθηκαν. Ουσιαστικά σαν να μην άνοιξαν… Μακάρι να άλλαζε κάτι έστω και την ύστατη ώρα! Εστω και στο και 5′!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:35