search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:34
MENU CLOSE

Σκηνές αλλοφροσύνης στα Χανιά: Άγριο ξύλο μεταξύ καταστηματαρχών δι’… άγνωστη αιτία (Video)

23.10.2020 12:43
Σκηνές αλλοφροσύνης στα Χανιά: Άγριο ξύλο μεταξύ καταστηματαρχών δι
 
Περιστατικό που αφήνει ιδιαίτερα αλγεινές εντυπώσεις ήλθε στο φως της δημοσιότητας,  στο οποίο δύο επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, παίζουν… ξύλο, μέρα μεσημέρι κι ενώ δίπλα περνάει κόσμος.
 
Όπως φαίνεται στο βίντεο, το περιστατικό συνέβη στις 21 Οκτωβρίου όπου φαίνεται ότι τους δύο άνδρες προσπαθεί να χωρίσει ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία καταλήγει στο έδαφος να κραυγάζει από τον πόνο.

Ο Πρόεδρος Συλλόγου Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς Χανίων, Παναγιώτης Κλειδαράς, σε επικοινωνία με το zarpanews.gr, τόνισε ότι επρόκειτο για ένα μεμονωμένο προσωπικό συμβάν.
 
«Δεν μπορεί να στιγματίζονται 60 καταστηματάρχες, επειδή κάποιοι – κακώς – έλυσαν τις διαφορές τους με αυτόν τον άκομψο τρόπο. Περιστατικά συμβαίνουν δυστυχώς και πέριξ της Αγοράς, με παραβατικότητα, με κλοπές υαλοκαθαριστήρων, με τουρίστες αλλά κανείς δεν ασχολείται», είπε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10