search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17
MENU CLOSE

Μοντέλο φορώντας μόνο το εσώρουχο πυροβόλησε και καταδίωξε τους ληστές που είχαν μπει σπίτι της (Video & Photos)

23.10.2020 12:55
Μοντέλο φορώντας μόνο το εσώρουχο πυροβόλησε και καταδίωξε τους ληστές που είχαν μπει σπίτι της (Video & Photos) - Media

 

Η Ansley Pacheco είναι ένα πληθωρικό μοντέλο με 140.000 ακολούθους στο instagram. Είναι μια όμορφη κοπέλα με υπέροχο κορμί. Η Ansley είναι 26 ετών, παντρεμένη και έχει ένα 7χρονο αγοράκι. 
Λίγα βράδια πριν, βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο της φορώντας μία στενή μπλούζα και το κάτω μέρος από το εσώρουχο της. Στο σαλόνι ο άνδρας της διασκέδαζε μαζί με μια παρέα φίλων του. 


Ξαφνικά η πόρτα της εισόδου άνοιξε και δυο άνδρες με κουκούλες και καλυμμένα τα πρόσωπα τους εισέβαλλαν στο σπίτι. Οι ληστές άρχισαν να φωνάζουν και ζητούσαν χρήματα και χρυσαφικά.


Η Ansley δεν τα έχασε πήρε από το κομοδίνο το πιστόλι που είχε εκεί, άνοιξε την πόρτα του υπνοδωματίου και μέσα από εκεί άρχισε να τους πυροβολεί. Οι ληστές ανταπέδωσαν τα πυρά και οι σφαίρες σφύριζαν σαν μανιασμένες σφήκες γύρω από το κεφάλι της. Το μοντέλο δεν τα έχασε. Μια πυροβολούσε και μια καλύπτονταν στον τοίχο.


Τελικά οι ληστές αφού είχαν πάρει κάποια κοσμήματα και ρολόγια, βγήκαν συντεταγμένα έξω από το σπίτι και εξαφανίστηκαν. Στη συνέχεια ο Daniel ο σύζυγος της Ansley, πήγε στο υπνοδωμάτιο της πήρε το πιστόλι και άρχισε ανεπιτυχώς να καταδιώκει τους ληστές. 


«Με πυροβόλησαν περίπου έξι, επτά φορές», δήλωσε το μοντέλο και συνέχισε «Ευτυχώς, ο επτάχρονος γιος μου δεν τραυματίστηκε. Θα μπορούσαν να είχαν σκοτώσει εμένα και τον γιο μου. Πυροβόλησαν ακριβώς πάνω από το κεφάλι του»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:16