search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:55
MENU CLOSE

Παραστασιακή διάλεξη με εισηγητή τον Νίκο Μιχαλόπουλο στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «Αεί Φέρειν» στο O.A.K.A.

23.10.2020 14:46
Παραστασιακή διάλεξη με εισηγητή τον Νίκο Μιχαλόπουλο στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «Αεί Φέρειν» στο O.A.K.A.  - Media

 

Το Πρότυπο Επιστημονικό Κέντρο Σχεδιασμού Αειφορικών Δράσεων για Παιδιά & Ενήλικες «Αεί Φέρειν» σε συνεργασία με το O.A.K.A. «Σπύρος Λούης» και τις Εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ σας προσκαλούν σε μία παραστασιακή διάλεξη (Performing lecture) με εισηγητή τον πρωταθλητή ακοντισμού και βραβευμένο από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση συγγραφέα και εκπαιδευτικό, Νίκο Μιχαλόπουλο.

Την Κυριακή 25/10/2020, στις 11:00, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «Αεί Φέρειν» στο O.A.K.A. «Σπύρος Λούης» (​Κλειστό Κολυμβητήριο Ολυμπιακού Σταδίου, Λεωφ. Σπύρου Λούη 1, Μαρούσι 15123, Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης»), μια διάλεξη «για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά» με αφορμή το βιβλίο «Οι κορυφές μέσα μας» (Ν. Μιχαλόπουλος, Εκδ. Άγκυρα) μας παρασύρει σε ένα διαφορετικό ταξίδι θετικής σκέψης με αφετηρία το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης».

Η διάλεξη είναι μία συνδιοργάνωση των:

Αεί Φέρειν, Πρότυπο Επιστημονικό Κέντρο Σχεδιασμού Αειφορικών Δράσεων για Παιδιά & Ενήλικες

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης»

Εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ

Στην εκδήλωση, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της πολιτείας για την προστασία από τον covid19 και όσοι θέλουν να βρεθούν στον χώρο, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν από πριν την παρουσία τους, κλείνοντας θέση τηλεφωνικά,
καλώντας στο: 210 6838728.
Είσοδος ελεύθερη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:55