search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:13
MENU CLOSE

Έχει κολλήσει ο Πάπας κορωνοϊό;

23.10.2020 15:56
Έχει κολλήσει ο Πάπας κορωνοϊό; - Media

 

Το θέμα απασχολεί ιδιαίτερα τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Εικάζεται ότι ο Πάπας Φραγκίσκος έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊου μέσα στο Βατικανό. 
Πρόκειται για τον διπλωμάτη του Βατικανού Adolfo Tito Yllana που είναι πρέσβης της Αγίας Έδρας στην Αυστραλία και με τον οποίο ο Πάπας Φραγκίσκος είχε συναντηθεί πριν λίγες ημέρες. Είναι χαρακτηριστικό όμως ότι κατά τη συνάντηση ο 83χρονο Ποντίφικας φορούσε μάσκα. 
Οι γιατροί έχουν υποβάλλει τον Πάπα σε τεστ και φοβούνται ιδιαίτερα για την υγεία του 83χρονου Πάπα Φραγκίσκου λόγω της ηλικίας του, του βάρους του και του προβλήματος που έχει στον πνεύμονα του.
Το Βατικανό ακόμη δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα εάν ο Ποντίφικας έχει μολυνθεί από τον Covid-19. Πάντως ο Πάπας φοράει συνέχεια μάσκα σε όλες του τις εμφανίσεις και συναντήσεις ενώ ακόμη και την προσευχή ή όταν απευθύνεται στο πλήθος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου φοράει πάντα μάσκα. 
Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που έγινε γνωστό ότι 11 Ελβετοί φρουροί από το Βατικανό βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Επίσης έχουν καταγραφεί 16 μολύνσεις ανθρώπων που κατοικούν στην πόλη του Βατικανού ενώ δεν έχει υπάρξει κανένας θάνατος. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12