search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:53
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Σάλος με καθηγήτρια ΕΠΑΛ που αρνείται να φορέσει μάσκα στην τάξη (Video)

23.10.2020 16:05
Κορωνοϊός: Σάλος με καθηγήτρια ΕΠΑΛ που αρνείται να φορέσει μάσκα στην τάξη (Video) - Media

 

Σάλος έχει ξεσπάσει με καθηγήτρια ΕΠΑΛ, η οποία αρνείται να φορέσει μάσκα την ώρα που κάνει μάθημα στην τάξη, ενώ όπως καταγγέλλουν μαθητές δεν πιστεύει και στην ύπαρξη του κορωνοϊού.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Mega, η καθηγήτρια δέχεται παρατήρηση από τους μαθητές. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, οι συστάσεις για να φορέσει τη μάσκα της είναι καθημερινές ακόμα και από τον διευθυντή του σχολείου, αλλά εκείνη δεν συμμορφώνεται.

«Η καθηγήτρια αυτή έχει μια δικιά της ιδεολογία, δεν θέλει να φοράει τη μάσκα», δήλωσε στο Mega ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου, ενώ ένας από τους μαθητές είπε: «Της λέμε και εμείς οι μαθητές να βάλει μάσκα αλλά το αρνείται».

Όπως αναφέρουν οι μαθητές, η καθηγήτρια είναι αρνητής του κορωνοϊού και ιδεολογικά είναι αντίθετη με τη χρήση μάσκας. «Λέει δεν υπάρχει κορονοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς», είπε στο Mega ένας μαθητής.

Πάρα το γεγονός ότι έχει γίνει αναφορά και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η φιλόλογος επιμένει να μην φοράει μάσκα, ενώ δεν κρατάει ούτε τις απαραίτητες αποστάσεις με τους μαθητές.

Σύμφωνα με το Mega, η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου, αφού στις συστάσεις που γίνονται, η καθηγήτρια απαντά με απουσίες. «Πήγαμε να της μιλήσουμε και μας πέταξε έξω από την τάξη», είπε μαθητής.

Οι μαθητές αναγκάστηκαν να κάνουν αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά και πάλι εμφανίστηκε στο μάθημα χωρίς μάσκα.

Την ανησυχία τους εκφράζουν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού, φοβούνται για τη διασπορά του κορωνοϊού στο σχολείο τους, αφού ζουν με ευπαθείς ομάδες στο σπίτι. Μάλιστα, οι μαθητές προσφέρθηκαν να της αγοράσουν μάσκα και έλαβαν την απάντηση: «Πάρτε μου μάσκαρα».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του καναλιού με τον διευθυντή του σχολείου, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι η καθηγήτρια δεν του έχει αναφέρει ότι έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε έχει προσκομίσει κάποιο σχετικό έγγραφο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:52