search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:01
MENU CLOSE

Κανίβαλοι κατηγορούνται για ευνουχισμό άνδρα και διατήρηση των γεννητικών του οργάνων σε καταψύκτη (Photos)

23.10.2020 17:03
Κανίβαλοι κατηγορούνται για ευνουχισμό άνδρα και διατήρηση των γεννητικών του οργάνων σε καταψύκτη (Photos) - Media

 

Δύο φερόμενοι κανίβαλοι έχουν κατηγορηθεί για ευνουχισμό ενός άνδρα σε μια παράνομη επέμβαση αλλαγής φύλου σε μια απομακρυσμένη καμπίνα στο δάσος.

Ο 53χρονος Μπομπ Λι Άλεν, 53 ετών και ο 42χρονος Τόμας Έβανς Γκέιτς κατηγορούνται ότι διατήρησαν τα μέλη του σώματος του θύματος σε καταψύκτη, πιθανότατα για να τα καταναλώσουν αργότερα.

Ο Άλεν φέρεται να είπε στο 28χρονο θύμα, το οποίο πήγε εθελοντικα για την «δωρεάν» επέμβαση, ότι θα έτρωγε τα μέρη του σώματος και «γέλασε» καθώς είπε ότι ήταν κανίβαλος.

Το θύμα ισχυρίζεται επίσης ότι ο Άλεν του είπε ότι «είχε καταψύκτη με μέλη ανθρωπίνων σωμάτων και του έδειξε φωτογραφίες στο τηλέφωνό του».

Οι αστυνομικοί έψαξαν τον καταψύκτη μετά από τρεις ημέρες και βρήκαν μια πλαστική σακούλα «με κάτι που φαινόταν να είναι όρχεις» σε έναν καταψύκτη σε υπνοδωμάτιο.

Ο Άλεν φέρεται να είπε στον ασθενή ότι κάποτε έκανε μια επέμβαση σε έναν «τρελό» άνδρα, αλλά τον άφησε «ανοιχτό για να πεθάνει εν μία νυκτί».

Οι ύποπτοι συνελήφθησαν στις 15 Οκτωβρίου όταν προσπάθησαν να επισκεφθούν το θύμα στο νοσοκομείο, ανέφερε η εφημερίδα Oklahoman.

Οι δυο τους φέρονται να πραγματοποίησαν την παράνομη χειρουργική επέμβαση στην πόλη Poteau των ΗΠΑ, στην Οκλαχόμα.

Ο Άλεν κατηγορείται για την επέμβαση και ο Γκέιτς κατηγορείται για παράδοση ιατρικού εξοπλισμού.

Το θύμα είπε ότι του έκαναν τοπική αναισθησία «στις απαραίτητες περιοχές» και ήταν ξύπνιος κατά τη διάρκεια της δίωρης διαδικασίας.

Το θύμα επικοινώνησε με τον Άλεν μέσω ενός ιστότοπου αναζητώντας ευνουχισμούς στο Διαδίκτυο, ισχυρίζεται η αστυνομία.

Το θύμα πέταξε από τη Βιρτζίνια στο Ντάλας του Τέξας και στη συνέχεια οδηγήθηκε για την επέμβαση στις 12 Οκτωβρίου, ισχυρίζεται η αστυνομία.

Ο Άλεν ισχυρίστηκε ότι είχε 15 χρόνια εμπειρίας και «βιντεοσκοπεί τις διαδικασίες για προσωπική χρήση», είπε το θύμα στους ερευνητές.

Το θύμα οδηγήθηκε σε νοσοκομείο την επόμενη ημέρα από την επέμβαση επειδή αιμορραγούσε.

Ο Άλεν φέρεται να του είπε «όχι νεκροτομείο» και ότι θα τον πετούσε στο δάσος αν κατέρρεε ή πέθαινε, είπε η αστυνομία.

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι του δόθηκε εντολή να πει στους γιατρούς ότι «το έκανε ο ίδιος στον εαυτό του» όταν εξήγησε τους τραυματισμούς του.

Αντίθετα, είπε στους γιατρούς ότι δύο άνδρες «προσπάθησαν να τον κάνουν να συμμετάσχει στον κανιβαλισμό», σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Άλεν και ο Γκέιτς αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συνωμοσία για να διαπράξουν μη εγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση, πραγματοποιώντας χειρουργική επέμβαση χωρίς άδεια, αφαίρεση και επίθεση με επικίνδυνο όπλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52