search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:21
MENU CLOSE

Ενημερώθηκε η Interpol για την εξαφάνιση του Χρήστου Παππά

23.10.2020 17:12
Ενημερώθηκε η Interpol για την εξαφάνιση του Χρήστου Παππά - Media

 

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, ο οποίος παραμένει άφαντος θέλοντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Όπως μετέδωσε, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Interpol.

Πρόκειται για μια διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις και ενεργοποιήθηκε και για τον Χρήστο Παππά που είναι φυγόποινος.

Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του με τις αρχές να τον αναζητούν ακόμα και σε μοναστήρια στα οποία έκανε επισκέψεις συχνά.

Ο Χρήστος Παππάς παρουσιάστηκε την 1η Οκτωβρίου και στη συνέχεια  διέφυγε με αποτέλεσμα να καταζητείται από την ελληνική αστυνομία. Σημειώνεται ότι οι περιοριστικοί όροι που του είχαν αρχικά επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή του το 2015, προέβλεπαν μεταξύ άλλων, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα. Αυτό άλλαξε επί το ευμενέστερο για τον υπόδικο τότε χρυσαυγίτη και είχε την υποχρέωση της εμφάνισης μία φορά το μήνα. 

Φαίνεται ότι αποκλείεται το σενάριο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό, όμως, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να απαντηθούν ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Χρήστος Παππάς είχε δηλώσει άλλα δύο σπίτια, εκτός από το σπίτι του στου Παπάγου. 

Διαβάστε επίσης: Σκληρή γλώσσα Καμπαγιάννη για την «εξαφάνιση» του Χρήστου Παππά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15