search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:18
MENU CLOSE

Βουλή: «Πυρά» Τσακαλώτου κατά Σταϊκούρα – «Δεν θα κρύψετε το νομοσχέδιο από την κοινωνία»

23.10.2020 18:08
5173562.jpg
 
Με αυστηρό τόνο σχολίασε από το βήμα της Βουλής την ομιλία του ΥΠΟΙΚ, Χρήστου Σταϊκούρα στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής του Οικονομικού Κύκλου της μείζονος αντιπολίτευσης, Ευκλείδης Τσακαλώτιος.
 
Στην παρέμβασή του, ο κ. Τσακαλώτος σημείωσε ότι ο κ. Σταϊκούρας σε μια μακροσκελή ομιλία δεν είπε ούτε ένα καινούργιο επιχείρημα. Ότι δεν απάντησε σε κανένα επιχείρημα της αντιπολίτευσης και παράλληλα, τόνισε ότι δεν μπορεί ο ΥΠΟΙΚ να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «προσπαθεί να κερδοσκοπήσει πολιτικά πάνω στις αγωνίες της κοινωνίας» γιατί ο ίδιος και οι βουλευτές της ΝΔ ήταν αυτοί που καλούσαν τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τις τράπεζες το 2015, μιλούσαν για χάος και τέταρτο μνημόνιο, και κατέβαιναν σε συλλαλητήρια για τις Πρέσπες.
 
Επίσης, θύμισε ότι ο κύριος Γεραπετρίτης είπε ότι η πρόταση μομφής που κατέθεσαν όλοι και όλες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται κατά του ιδίου στην ουσία, και απάντησε ότι «η μόνη μομφή εναντίων μας είναι ότι χαλάμε το σαββατοκύριακο του κ. Μητσοτάκη» ενώ σημείωσε με νόημα ότι η ΝΔ έχει την τύχη να έχει απέναντί της μια πολύ υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ένα είδος αντιπολίτευσης που ποτέ δεν έκανε η ΝΔ.
 
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προσέθεσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει το νομοσχέδιο από την κοινωνία καθώς σε δημοφιλές φιλοκυβερνητικό site η είδηση για την πρόταση μομφής βρίσκεται κάτω από τις ειδήσεις:
 
· Για την ιστορική συμφωνία στην Λιβύη,
 
· Για μια ανάκληση ζυμαρικών από τον ΕΦΕΤ
 
· Για την επίθεση Λαφαζάνη σε Τσίπρα
 
· Για την Αλλαγή ώρας την Κυριακή
 
· Για το πόσα μικρόβια μαζέυουν τα κοσμήματα
 
· Για τα γαλλικά εγκώμια για το Emilyinparis
 
· Για τα αξεσουάρ που θα κάνουν το Λαπτοπ σου να πετάει
 
· Για έναν γάμο στη Κοζάνη (μάλιστα ευχήθηκε «να ζήσουν οι άνθρωποι»)
 
· Για τις νέες πιάτσες ταξί στο κέντρο της Αθήνας και έκλεισε την παρέμβασή του, λέγοντας ότι δεν θα επιτρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση να κρύψει το νομοσχέδιο από την κοινωνία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:17