search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:23
MENU CLOSE

Έφτασαν στις φυλακές Δομοκού οι 27 χρυσαυγίτες – Ενημερώθηκε η Interpol για την εξαφάνιση του Χρ. Παππά (Video)

23.10.2020 19:07
Έφτασαν στις φυλακές Δομοκού οι 27 χρυσαυγίτες - Ενημερώθηκε η Interpol για την εξαφάνιση του Χρ. Παππά (Video) - Media

 

Στις φυλακές Δομοκού έφτασαν στις 20:15 οι 27 καταδικασθέντες για διεύθυνση και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Οι 27 καταδικασθέντες θα μεταφερθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα υποβληθούν σε θερμομέτρηση και τεστ κορωνοϊού, ενώ θα παραμείνουν σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα έχουν καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους, ενώ ορισμένοι θα προαυλίζονται ξεχωριστά, λόγω των τεταμένων σχέσεων μεταξύ τους.

Δείτε την άφιξη τους:

 

Θρίλερ με Παππά

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, ο οποίος παραμένει άφαντος θέλοντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Όπως μετέδωσε, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Interpol.

Αίτημα για άρση ασυλίας Λαγού

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας διαβίβασε ογκώδη φάκελο προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού μετά την καταδίκη του για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Το αίτημα των ελληνικών αρχών έφτασε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπως αναφέρουν πηγές του κοινοβουλίου.

Χυδαιότητες μέσα από την κλούβα

Νωρίτερα, έξω από τη ΓΑΔΑ είχαν συγκεντρωθεί μερικές δεκάδες αμετανόητοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής προκειμένου να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους καταδικασθέντες. Ανάμεσα τους η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια αλλά και η κόρη τους Ουρανία.

Οι Χρυσαυγίτες μέσα από την κλούβα της ΕΛ.ΑΣ εκτόξευαν χυδαίες ύβρεις για την πρόεδρο του δικαστηρίου που τους καταδίκασε, την κυρία Μαρία Λεπενιώτη, αλλά και για τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο και κατέγραφαν την μεταγωγή τους προς τα σωφρονιστικά καταστήματα.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:20