search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:47
MENU CLOSE

Ζήτησε εξηγήσεις από τον Λιβάγια ο Ίβιτς

23.10.2020 19:25
Ζήτησε εξηγήσεις από τον Λιβάγια ο Ίβιτς - Media

 

Ο Μάρκο Λιβάγια είχε ένα (επιεικώς) κακό βράδυ στο ματς με την Μπράγκα και ο Ίλια Ίβιτς δεν άφησε να περάσουν… έτσι τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη στην Πορτογαλία.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ συνομίλησε με τον Κροάτη επιθετικό σήμερα στα Σπάτα και του ζήτησε εξηγήσεις για την αγωνιστική εικόνα του, αλλά και όχι μόνο. Αφού ο βαθμός που πήρε για την παρουσία στα… σκάρτα 30 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν χαμηλός και έγινε αλλαγή στην αλλαγή και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός.

«Πρέπει να ηρεμήσουμε. Είμαστε μια καλή ομάδα και είμαστε στην αρχή. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Ένα στραβό αποτέλεσμα δεν μας αλλάζει από τους στόχους μας. Στο χέρι μας είναι όλα. Ηρεμία για όλους, πάμε να πάρουμε ό,τι μας αξίζει», ανέφεραν Ίβιτς και Καρέρα σε ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45