search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:53
MENU CLOSE

Συνελήφθη η καθηγήτρια λυκείου στον Υμηττό – Δεν φορούσε μάσκα, «πάρτε μου μάσκαρα» έλεγε στους μαθητές

23.10.2020 19:32
Νέες συστάσεις για τη χρήση μάσκας – Τι λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός υγείας  - Media

 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, συνελήφθη η καθηγήτρια Λυκείου στον Υμηττό. Επιδεικνύοντας ανεύθυνη συμπεριφορά αρνιόταν πεισματικά να φορέσει μάσκα κι έβαζε απουσία σε όποιον μαθητή της το ζητούσε.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο διευθυντής του σχολείου προχώρησε σε μήνυση κατά της εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος της φιλολόγου, η οποία φέρεται είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, αφού πέρασε Πειθαρχικό για ανάλογο παράπτωμα.

«Η καθηγήτρια αυτή έχει μια δικιά της ιδεολογία, δεν θέλει να φοράει τη μάσκα» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega ο προεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου, ενώ ένας από τους μαθητές, προκαλώντας εντύπωση για την υπευθυνότητα των παιδιών σε αντίθεση με την ασυνείδητη συμπεριφορά της καθηγήτριας, τόνισε: «Της λέμε και εμείς οι μαθητές να βάλει μάσκα αλλά το αρνείται».

Την ανησυχία τους εκφράζουν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού, φοβούνται για τη διασπορά του κορωνοϊού στο σχολείο τους, αφού ζουν με ευπαθείς ομάδες στο σπίτι. Μάλιστα, οι μαθητές προσφέρθηκαν να της αγοράσουν μάσκα και έλαβαν την απάντηση: «Πάρτε μου μάσκαρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:52