27/11/2020 13:43:31

Αντιπολεμικές συγκέντρωσες διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αντιπολεμικές συγκέντρωσες διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Media

 

Αντιπολεμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά στην Καμάρα, μέλη ομάδων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στον πόλεμο, στον εθνικισμό και στον ιμπεριαλισμό, πραγματοποίησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι του Σαββάτου μέλη της Ανταρσύα στην Κ. Μακεδονία και του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ).

Είχε προηγηθεί συγκέντρωση των ατόμων στην Καμάρα. Οι διαδηλωτές κρατώντας πανό «Δεν θα γίνουμε θύματα του πολέμου τους» και φωνάζοντας συνθήματα διέσχισαν τη Ναυαρίνου, όπου και στάθηκαν στη συμβολή με την οδό Τσιμισκή.

Την ίδια ώρα ανάλογη πορεία ξεκίνησε και από τα Προπύλαια για να φτάσει μέχρι την Πλατεία Συντάγματος και να καταλήξει στη Βουλή.

Τέλος, μοτοπορεία πορεία πραγματοποιήθηκε νωρίτερα και πάλι σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου για το θέμα των καταλήψεων. Η μοτοπορεία σε ένδειξη στήριξης των καταλήψεων, διήρκεσε περίπου μία ώρα, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν κανονικά.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.