25/11/2020 21:48:52

Αγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης: Οι παπάδες δεν καταλαβαίνουν... Χριστό - Όλοι χωρίς μάσκα στην εκκλησία (Video)

Αγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης: Οι παπάδες δεν καταλαβαίνουν... Χριστό - Όλοι χωρίς μάσκα στην εκκλησία (Video) - Media

 

Μπορεί η Θεσσαλονίκη να είναι στην "πορτοκαλί" ζώνη του χάρτη με τον κορωνοϊό, και η μάσκα να είναι υποχρεωτική για όλους και στους εξωτερικούς χώρους, αλλά φαίνεται πως στην Εκκλησία πιστεύουν και πράττουν τα δικά τους, εκπέμποντας λάθος μήνυμα σε πιστούς και όσους βλέπουν σχετικά βίντεο. 

Σήμερα στον ναό του Αγίου Δημητρίου, κανένας από τους ιερείς δεν φορούσε μάσκα. Μάλιστα θα λέγαμε πως επιδεικτικά μπροστά στον φακό της τηλεόρασης εθεάθησαν όλοι τους χωρίς μάσκα. 

Οι σχετικές εικόνες καταγράφηκαν το πρωί της Δευτέρας στην πανηγυρική Δοξολογία, για τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Άγιο Δημήτριο.

Αλλά και έξω από την εκκλησία, εκεί που ο κόσμος είχε αρχίσει να είναι ένας πάνω στον άλλον, οι ιερείς που έφτασαν αδιαφορησαν εντελώς για την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Θυμίζουμε πως στην Θεσσαλονίκη, όπως και στην Αθήνα, η χρήση της είναι υποχρεωτική για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, όμως οι συγκεκριμένοι φαίνεται οτι αδιαφορούν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.