search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:30
MENU CLOSE

Εξαφάνιση στο Κορωπί: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 19χρονη – Την αναζητούν στα νοσοκομεία

26.10.2020 10:14
Εξαφάνιση στο Κορωπί: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 19χρονη - Την αναζητούν στα νοσοκομεία  - Media

 

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη η οποία αγνοείται για 11η ημέρα. Η νεαρή κοπέλα είχε πει στους δικούς της ότι θα πήγαινε στο Jumbo Παιανίας με σκοπό να κάνει αίτηση ώστε να εργαστεί εκεί. 

Ωστόσο, από τις έρευνες της αστυνομίας προκύπτει ότι αυτό δεν έγνε ποτέ. Η 19χρονη  έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και έκτοτε, δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Αυτή την ώρα, εθελοντές από την Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα από την υπηρεσία Silver Alert ψάχνουν πόρτα – πόρτα τα νοσοκομεία της Αττικής με τον φόβο ότι μπορεί η κοπέλα να βρίσκεται εκεί και να μην έχει γίνει αντιληπτή, καθώς δεν είχε μαζί της την ταυτότητά της. 

Παράλληλα, εξετάζονται όλες οι μαρτυρίες ανθρώπων από τις αστυνομικές αρχές που με κάποιους να υποστηρίζουν ότι είδαν την κοπέλα να περιπλανιέται σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Επίσης, φίλες της νεαρής κοπέλας πιθανολογούν ότι κάτι μπορεί να σόκαρε την Άρτεμι και γι’ αυτό να εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. Η οικογένειά της κάνει λόγο για ένα συνεσταλμένο παιδί και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει μαζί τους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:30